4άρα για Τότεναμ, ήττα για Ντόρμουντ, νίκη με ανατροπή για Λίβερπουλ (vids)

4άρα για Τότεναμ, ήττα για Ντόρμουντ, νίκη με ανατροπή για Λίβερπουλ (vids)

Απολαυστικοί οι Λονδρέζοι κόντρα στη Ρόμα (4-1), την ώρα που η Ντόρτμουντ έχανε στα πέναλτι από την Μπενφίκα (4-3) και η Λίβερπουλ νίκησε τη Σίτι με ανατροπή και… Σαλάχ (2-1), σε φιλικές αναμετρήσεις για το International Champions Cup.

Σε ένα χορταστικό ματς με 5 γκολ (!!) στο πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ νίκησε τη Ρόμα 4-1 με τον Μανωλά βασικό και αναντικατάστατο. Γιορέντε (9’, 18’) και Μόουρα (28’, 44’) διέλυσαν τους Ρωμαίους που… έκαναν το λάθος να ανοίξουν το σκορ με τον Σικ στο 4’.

 

Η Ντόρτμουντ μπορεί να προηγήθηκε 2-0 με δύο πολύ γρήγορα γκολ του Φίλιπ (20’, 22’), αλλά η Μπενφίκα είχε τις απαντήσεις. Ισοφάρισε με τα γκολ των Αλμέιδα (51’) και Σεμέδο (69’) και τελικά πήραν τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Βλαχοδήμος για τους Λουζιτανούς.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να άνοιξε το σκορ με τον Σανέ στο 57’, αλλά η Λίβερπουλ που… έχει πάρει τον αέρα των πρωταθλητών, απάντησε με τον Σαλάχ στο 63’ για το 1-1 και πήρε τελικά τη νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ