Σύζυγος Γκαρσία: «Ευχαριστώ την Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ» (pic)

Σύζυγος Γκαρσία: «Ευχαριστώ την Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ» (pic)

Με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων στη Θεσσαλονίκη, η σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία, έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media. «Ήρθαμε σε μια πόλη, χωρίς να γνωρίζουμε ότι θα γίνει το σπίτι μας και σε μια ομάδα που έγινε η ομάδα μας».

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια, συγκεκριμένα στις 30 Ιουλίου του 2008, ο Πάμπλο Γκαρσία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Η σύζυγός του αφορμώμενη από αυτή την επέτειο (της συμπλήρωσης δέκα χρόνων ζωής στη Θεσσαλονίκη) έκανε ένα πολύ συναισθηματικά φορτισμένο ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά το μήνυμα της Λάουρα Νάντε:

«Μια ημέρα σαν σήμερα. 10 χρόνια πριν προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να ξέρεις τίποτα για την πόλη και τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να ξέρεις πως θα αλλάξει η ζωή μας. Ωριμάσαμε, μεγαλώσαμε, κάναμε νέους φίλους.

Ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη με τρία μωρά, που τώρα έχουν μεγαλώσει. Ήρθαμε σε μια πόλη, χωρίς να γνωρίζουμε ότι θα γίνει το σπίτι μας και σε μια ομάδα που έγινε η «ομάδα μας». Μπόρεσα να δω πως εξελίχθηκε η καριέρα σου από παίκτη σε προπονητή. Είμαι τόσο περήφανη. Πάντα ευγνώμων. Ευχαριστώ την Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ».

https://www.instagram.com/p/Bl263JiALfX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ