Νάουσα – Ηρακλής 1-2

Νάουσα – Ηρακλής 1-2

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 στην έδρα της Νάουσας με τα γκολ που πέτυχαν οι Πτηνόπουλος και Ρόβας. Το γκολ τον γηπεδούχων πέτυχε ο Κωτσόπουλος.

Το παιχνίδι δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις κι αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Νάουσας. Μπροστά στο κοινό τους, που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη νίκη. Όμως ο Ηρακλής ήταν ανώτερος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει με σχετική άνεση στο 0-2. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για την ομάδα της Νάουσας, με τον Βοσνιάδη να λέει όχι σε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η συνέχεια ανήκε δικαιωματικά στον Ηρακλή. Το πρώτο γκολ προήλθε από όμορφη ατομική ενέργεια του Πτηνόπουλου, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σέντρα-σουτ αιφνιδίασε τον Γρηγοριάδη. Ο «γηραιός» έφτασε στο 2-0 με το γκολ του Ρόβα που με αυτό το τέρμα έφτασε τα 6 στη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νάουσας έχει τον πρώτο ρόλο στο παιχνίδι. Μάλιστα στα πρώτα λεπτά (48′) ευτύχησε να σκοράρει με τον Κωτσόπουλο έπειτα από προσωπική του ενέργεια και εύστοχο πλασέ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με βασικό εκφραστή αυτών τον Κωτσόπουλο. Μετά το 65ο λεπτό ο Ηρακλής κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, χωρίς να δέχεται πλέον τόσες πολλές ευκαιρίες και να αποδράσει στο τέλος με μια ακόμα νίκη την 5η κατά σειρά.

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (46’
Παντζαρτζίδης, Μουρίκι (87’ Καψάλης), Κυζιρίδης, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (78’ Ντινόπουλος), Περηφανόπουλος

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Π., Ρόβας (87’ Κρυστάλλης), Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (73’ Μούδιος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ