Υποτροφίες από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε παίκτες της Κ20 του Ολυμπιακού

Υποτροφίες από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε παίκτες της Κ20 του Ολυμπιακού

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους Ερυθρόλευκους και ανακοίνωσε τη χορήγηση τεσσάρων υποτροφιών σε παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Δίπλα στον Ολυμπιακό και στους αθλητές της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας στέκεται έμπρακτα για μία ακόμα χρονιά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το οποίο στο πλαίσιο του προγράμματος «Dual Career In Athletics» ανακοίνωσε τη χορήγηση 4 υποτροφιών σε αθλητές της Κ20 των Πειραιωτών.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν στους εξής παίκτες της Κ-20 για φοίτηση στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Χρήστο Κατσούκη (σπουδές Διαιτολογίας & Διατροφής), Ιωάννη Γαλούπη (σπουδές Διαιτολογίας & Διατροφής), Νικόλαο Πέϊο (σπουδές Διαιτολογίας & Διατροφής) και Ευστάθιο Δήμο (σπουδές Προπονητικής).

Η εν λόγω πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -της οποίας ένθερμος υποστηρικτής είναι και ο Ολυμπιακός, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των αθλητών του- στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών, μέσω των αθλητικών παραγόντων, της οικογένειας και των ενεργειών της πολιτείας, να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά και μετά τη λήξη της αθλητικής τους θητείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο Νο1 Sports School της Ελλάδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα iekalfa.gr ή επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ