Εδεσσαϊκός – Γιαννιτσά: Στο νοσοκομείο με διάσειση ο βοηθός μετά από επίθεση

Εδεσσαϊκός – Γιαννιτσά: Στο νοσοκομείο με διάσειση ο βοηθός μετά από επίθεση

Χαμός στο παιχνίδι Εδεσσαϊκού - Γιαννιτσών με τον βοηθό διαιτητή να δέχεται επίθεση. Ο βοηθός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και ο διαιτητής συνέταξε επιβαρυντικό φύλλο αγώνα για τους γηπεδούχους

Ακόμα και η λέξη χαμός αδυνατεί να περιγράψει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι Εδεσσαϊκού – Γιαννιτσών για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας, καθώς ο βοηθός διαιτητή δέχθηκε επίθεση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με διάσειση. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρώτος βοηθός του αγώνα, Τοροσιάδης, δέχθηκε επίθεση κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, ο δράστης της επίθεσης ήταν μέλος της διοίκησης του Εδεσσαϊκού.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι διαιτητής του παιχνιδιού αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι ο βοηθός έχασε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση που δέχθηκε και προσθέτει πως υπήρξαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο διαιτητής επισημαίνει επίσης ότι ο δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εδεσσαϊκού.

Ο βοηθός χτυπήθηκε στο πρόσωπο, αλλά από τη δική τους πλευρά οι ιθύνοντες του Εδεσσαϊκού αρνούνται τις κατηγορίες, λέγοντας πως υπήρξε απώθηση του Τοροοσιάδη αλλά όχι επίθεση με χτυπήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ