Ανακοινώθηκε από ομάδα της Γ’ Εθνικής ο Παντελής Καπετάνος

Ανακοινώθηκε από ομάδα της Γ’ Εθνικής ο Παντελής Καπετάνος

Ο Μακεδονικός Φούφας ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Παντελή Καπετάνου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σπουδαία κίνηση από τον Μακεδονικό Φούφας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Παντελή Καπετάνου.

Ο 35χρονος πέρασε από τους Κιτρινόμαυρους τη διετία 2006-2008. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Κοζάνης και πέρασε τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στον Ηρακλή. Μετά την Ένωση πέρασε για ένα διάστημα από το ρουμανικό ποδόσφαιρο, φορώντας τις φανέλες της Κλουζ και της Στεάουα. Αργότερα διένυσε δύο χρόνια στην Ξάνθη (2014 – 2016) και πέρασε τη σεζόν 2016-2017 στη Βέροια.

Τον τελευταίο ενάμιση είχε μείνει ελεύθερος και δεν αγωνίστηκε κάπου σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει καταγράψει τέσσερις εμφανίσεις με την Εθνικής Ελλάδας, πραγματοποιώντας ντεμπούτο στις 3 Μαρτίου του 2010 υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει μετρήσει 382 εμφανίσεις, 185 εκ των οποίων στη Superleague και 26 στο Champions League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Π.Σ Μακεδονικός ΦΟΥΦΑΣ, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καπετάνο !! Το ΔΣ του συλλόγου καλωσορίζει τον Παντελή Καπετάνο στην «οικογένεια» του ΦΟΥΦΑ τον ευχαριστεί για την τιμη να συνεργαστεί με την ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ