Ηρακλής : Συμφωνία με Τάι

Ηρακλής : Συμφωνία με Τάι

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και από 1η Γενάρη θα ξανά φορέσει τα «κυανόλευκα».

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει και πάλι στον Ηρακλή για να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η παρουσία του στη Γκοροντέια στη μακρινή Λευκορωσία ολοκληρώνεται οριστικά στα τέλη του χρόνου.

Ο ίδιος και η οικογένειά του επέλεξαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ακόμα και με το 1/3 που εισπράττει τώρα. «Πίσω από την απόφαση μου να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη κρύβεται η αγάπη μου για την ομάδα αλλά και τα σχέδια που έχω με την γυναίκα μου να μείνουμε τα επόμενα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εχουμε φίλους στην πόλη, η γυναίκα μου δεν θέλει να μείνουμε στη Βραζιλία, η κόρη μου γεννήθηκε εδώ. Μου αρέσει πολύ η πόλη, αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου όταν γυρίζω στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πιο τρελή απόφαση της καριέρας μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω με την ομάδα μου στη Λευκορωσία παρότι τα χρήματα είναι πολύ καλά, η απόφαση μου είναι να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον Ηρακλή», τόνισε ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις στο «Metropolis».

Ο Τάι μετά την προ τετραετίας παρουσία του στον Ηρακλή, ξαναφορά τα «κυανόλευκα» στις αρχές του έτους αποτελώντας ακόμη μια ποιοτική λύση μεσοεπιθετικά. Ο ίδιος αδημονεί για την επιστροφή του και στον Ηρακλή υπογραμμίζουν την ικανοποίησή τους για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Με τη φανέλα της Γκοροντέια στη Λευκορωσία, ο Τάι έπαιξε σε 7 ματς Πρωταθλήματος, σκοράροντας 3 γκολ, μέχρι την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει, παρά την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, γεγονός που τον έθεσε στο περιθώριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ