Ηρακλής : Συμφωνία με Τάι

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και από 1η Γενάρη θα ξανά φορέσει τα «κυανόλευκα».

Ηρακλής : Συμφωνία με Τάι | to10.gr

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει και πάλι στον Ηρακλή για να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η παρουσία του στη Γκοροντέια στη μακρινή Λευκορωσία ολοκληρώνεται οριστικά στα τέλη του χρόνου.

Ο ίδιος και η οικογένειά του επέλεξαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ακόμα και με το 1/3 που εισπράττει τώρα. «Πίσω από την απόφαση μου να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη κρύβεται η αγάπη μου για την ομάδα αλλά και τα σχέδια που έχω με την γυναίκα μου να μείνουμε τα επόμενα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εχουμε φίλους στην πόλη, η γυναίκα μου δεν θέλει να μείνουμε στη Βραζιλία, η κόρη μου γεννήθηκε εδώ. Μου αρέσει πολύ η πόλη, αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου όταν γυρίζω στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πιο τρελή απόφαση της καριέρας μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω με την ομάδα μου στη Λευκορωσία παρότι τα χρήματα είναι πολύ καλά, η απόφαση μου είναι να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον Ηρακλή», τόνισε ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις στο «Metropolis».

Ο Τάι μετά την προ τετραετίας παρουσία του στον Ηρακλή, ξαναφορά τα «κυανόλευκα» στις αρχές του έτους αποτελώντας ακόμη μια ποιοτική λύση μεσοεπιθετικά. Ο ίδιος αδημονεί για την επιστροφή του και στον Ηρακλή υπογραμμίζουν την ικανοποίησή τους για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Με τη φανέλα της Γκοροντέια στη Λευκορωσία, ο Τάι έπαιξε σε 7 ματς Πρωταθλήματος, σκοράροντας 3 γκολ, μέχρι την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει, παρά την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, γεγονός που τον έθεσε στο περιθώριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο