Τζώρτζογλου: «Γιατί δεν κατηγορούνται οι Θεοδωρίδης, Κόκκαλης και Λυκουρέζος;»

Τζώρτζογλου: «Γιατί δεν κατηγορούνται οι Θεοδωρίδης, Κόκκαλης και Λυκουρέζος;»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της κάρτας υγείας και αναρωτήθηκε γιατί στη λίστα με τους κατηγορούμενους δεν βρίσκονται οι Θεοδωρίδης, Κόκκαλης και Λυκουρέζος,

Στο σκάνδαλο της κάρτας υγείας, στο οποίο εμπλέκονται μεταξύ άλλων οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Γκιρτζίκης και Σοφοκλής Πιλάβιος, αναφέρθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου στις δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναρωτήθηκε γιατί δεν βρίσκονται στη λίστα με τους κατηγορούμενους οι Θεοδωρίδης, Κόκκαλης και Λυκουρέζος.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ποτέ μα πότε, από καμία Ενωση δεν υπήρξε αρνητική ψήφος για τα χρήματα που δίδονταν για τον σκοπό της κάρτας υγείας. Υπάρχει έλλειμμα στο προϋπολογισμό στο θέμα της υγείας των ποδοσφαιριστών. Μου προκαλεί εντύπωση που δεν υπάρχουν τρανταχτά ονόματα σε αυτούς που κατηγορούνται, όπως οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Κόκκαλης, Λυκουρέζος που ήταν στην ΕΠΟ ή κοντά σε αυτήν εκείνη την περίοδο. Στο Ηράκλειο έγιναν μετρήσεις με τα μηχανήματα και είχαν αποτέλεσμα, υπήρχαν τεράστια συμφέροντα από τους ιατρικούς συλλόγους. Εμένα ο ιατρικός σύλλογος Ηρακλείου μου δημιούργησε θέμα και αυτό ήταν η αιτία που δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα και δεν επέτρεψαν στον κ. Αβραμόπουλο να προχωρήσει το θέμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ