Βίκτωρας Μητρόπουλος : Μαρινάκης και Αλαφούζος δεν μπήκαν στο ποδόσφαιρο για να βγάλουν λεφτά

Βίκτωρας Μητρόπουλος : Μαρινάκης και Αλαφούζος δεν μπήκαν στο ποδόσφαιρο για να βγάλουν λεφτά

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος εκφέρει τη γνώμη του για τους διοικητικούς ηγέτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στα όσα είπε στη συνέντευξή του στο to10.gr μίλησε για τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη

«Ο Μαρινάκης μπήκε στο ποδόσφαιρο το 2010 με τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, έπρεπε να κάνει υπερβάσεις και πήρε 7 πρωταθλήματα. Λένε ότι είχε τη διαιτησία, το ένα το άλλο… Εγώ αυτό που έχω να πω, χωρίς να έχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, είναι ότι δεν μπήκε για να βγάλει λεφτά. Όπως και άλλοι όπως ο Αλαφούζος. Θλίβομαι για όσα τον κατηγορούν.

Εχει βάλει 44 εκατομμύρια, ενώ ο Πατέρας 14 και ο Βγενόπουλος 22. Ναι δεν πήγε καλά, αλλά δεν μπορείς να τον βρίζεις. Αρνήθηκα να βγάλω ανακοίνωση εις βάρος του μαζί με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού. Το λάθος που έκανε ήταν ότι πριν φύγει δεν προετοίμασε την ομάδα πριν να φύγει. Ωστόσο και τώρα που έφυγε ακόμη πληρώνει για να μην αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο Μελισσανίδης είναι βαμμένος ΑΕΚτζής. Παρακολουθούσε την πορεία της ΑΕΚ στη Γ’ και τη Β’ Εθνική και τώρα είναι ο ηγέτης της. Συνάντησα τον Μπάγεβιτς σε μια εκδήλωση και μου είπε ότι εμείς θέλουμε να βαδίσουμε σιγά σιγά και να μην δώσουμε πολλά λεφτά. Τώρα η ΑΕΚ είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ