«Ροντέο» με Βράνιες και Γελένα: «Αυτοκτόνα μικροτσ…» (pics)

«Ροντέο» με Βράνιες και Γελένα: «Αυτοκτόνα μικροτσ…» (pics)

Ένα άνευ προηγούμενου ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην εκρηκτική ξανθιά Γελένα Καρλέουσα και τον Ογκνιεν Βράνιες! Απίστευτες επιθέσεις και βρισιές εκατέρωθεν και γυμνές φωτογραφίες... φόρα παρτίδα στα social media!

Πραγματικός χαμός γίνεται μεταξύ του Ογκνιεν Βράνιες και της Γελένα Καρλέουσα, με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της συντρόφου του Ντούσκο Τόσιτς να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

Οι αλληλοκατηγορίες, οι βρισιές και οι αποκαλυπτικές όσο δεν… πάει φωτογραφίες συνθέτουν ένα πολεμικό σκηνικό το οποίο παρόμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί. Απλά και μόνο να αναφέρουμε ότι η Γελένα ανέβασε μέχρι και γυμνή φωτογραφία του Βόσνιου ποδοσφαιριστή!

Οπως προκύπτει, αυτή η επίθεση από τη σύντροφο του Τόσιτς έγινε αφότου ο Βράνιες είχε ανεβάσει πρώτος γυμνές δικές της φωτογραφίες! Από την πλευρά της η Γελένα πόσταρε ακόμη και μηνύματα που δέχθηκε στο κινητό της από τον Βράνιες, στα οποία απειλεί να αυτοκτονήσει!

Παρακάτω παραθέτουμε τα πιο χαρακτηριστικά από τα όσα γράφει για τον Βράνιες: «Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ…

Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου

Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.

Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!

Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ…».

Η Γελένα δεν σταματάει… μόνο σε αυτά, αλλά συνεχίζει ποστάροντας μια φωτογραφία του Βράνιες που κλαίει και την εξής ατάκα να τη συνοδεύει: «Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του».

Το πιο «επικό» είναι όμως μία φωτογραφία την οποία της έστειλε ο Βράνιες, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα και τη Γελένα να τον αποκαλεί μικροτσούτσουνο!

Η επίμαχη φωτογραφία με τον γυμνό (φυσικά οχι ολόκληρη) Βράνιες και παρακάτω οι φωτογραφίες της Γελένα που ανέβασε εκείνος στα social media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιστατικό έχει γίνει πρώτο θέμα σε αρκετά περιοδικά


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε άλλες σέξι φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ