Ο Βράνιες και όλη η αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο! (pics)

Ο Βράνιες και όλη η αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο! (pics)

Όλες τις λεπτομέρειες της κρυφής σχέσης του με την σύζυγο του Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα, αποκάλυψε ο Όγκνιεν Βράνιες!

Την Δευτέρα (08/01), η σέρβικη ιστοσελίδα «Blic», αποκάλυψε πως η εκρηκτική Γελένα Καρλέουσα, μάγεψε τον πρώην άσο της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες με τον σύζυγο της, Ντούσκο Τόσιτς, να γίνεται έξαλλος μόλις αντιλήφθηκε την επικοινωνία τους, επιστρέφοντας από την Κίνα στην πατρίδα του.

Το νέο επεισόδιο στο συγκεκριμένο… σίριαλ είναι η δημόσια τοποθέτηση του Βόσνιου αμυντικού, μετά το ξέσπασμα της τραγουδίστριας στο οποίο αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση μαζί του κάνοντας λόγο για κατασκευασμένο θέμα του Τύπου, ενώ τον κατηγόρησε ότι την παρενόχλησε και ότι πρόκειται για έναν ψυχοπαθή που τις έστελνε λουλούδια στο σπίτι.

Ο Βράνιες αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της κρυφής τους σχέσης!

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:

Η Γέλενα κι εγώ γνωριστήκαμε στο Instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Για αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία.

Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ότι λένε έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.

Ότι έγινε έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram ο Βράνιες»

Εδώ το ποστ του πρώην άσου της ΑΕΚ:

Δείτε και το βίντεο:

https://twitter.com/IstinaoKarIeusi/status/1084580907187605504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1084580907187605504&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Feurope%2Farticle%2F1313470%2Fo-vranies-i-syzygos-servoy-paikti-kai-skandalo-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ