Οράσιο Σάλα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένα κακό όνειρο, είμαι απελπισμένος»

Οράσιο Σάλα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένα κακό όνειρο, είμαι απελπισμένος»

Συγκλονισμένος ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, μετά την είδηση ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαινε ο άτυχος γιος του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένα όνειρο, ένα κακό όνειρο. Είμαι απελπισμένος». Με αυτά τα λόγια αντέδρασε ο Οράσιο Σάλα, πατέρας του Εμιλάνο Σάλα, όταν πληροφορήθηκε πως ανακαλύφθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαινε ο γιος του.

Έμαθε την είδηση στο Προγκρέσο, την πόλη όπου ζει στην Αργεντινή, όταν του τηλεφώνησαν από την Cronica TV της Αργεντινής και έκανε τη δήλωση, μιλώντας με δυσκολία, εξαιτίας της συγκίνησης. Το αεροπλάνο είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιανουαρίου, εκτελώντας το δρομολόγιο, Ναντ -Κάντριφ, όπου ο Αργεντινός επιθετικός , είχε πάρει μεταγραφή για 17 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ουαλικού συλλόγου

Όπως αποκάλυψε δεν είχε καμία επαφή με την υπόλοιπη οικογένειά του, από το απόγευμα του Σαββάτου. «Μου είχαν πει σε επικοινωνία μας ότι οι μέρες περνούσαν και καμία είδηση δεν ερχόταν από τον Εμιλιάνο ή τις έρευνες για το αεροπλάνο», πρόσθεσε. Και ενώ εκείνος έμεινε στην Αργεντινή, η υπόλοιπη οικογένεια (η σύζυγός του Μερτσέντες και τα παιδιά τους Ρομίνα και Ντάριο, αλλά κι φίλοι βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο στη Ναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ