Στο ρελαντί η Μπάρτσα, 2-0 την Μάλαγα (vids)

Στο ρελαντί η Μπάρτσα, 2-0 την Μάλαγα (vids)

Η Μπάρτσα δεν έκανε «περίπατο» αλλά κέρδισε εύκολα τη Μάλαγα με 2-0 χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε στην άτυπη κόντρα με τον Μίτσελ και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον δεύτερο, σε ότι αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Μάλαγα. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ στο δεύτερο λεπτό, μ’ […]

Η Μπάρτσα δεν έκανε «περίπατο» αλλά κέρδισε εύκολα τη Μάλαγα με 2-0 χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε στην άτυπη κόντρα με τον Μίτσελ και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον δεύτερο, σε ότι αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Μάλαγα.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο σκορ στο δεύτερο λεπτό, μ’ ένα γκολ όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει. Σκόρερ ήταν ο Ντεουλοφέου, αλλά στη σέντρα που έκανε ο Ντιν η μπάλα είχε περάσει άουτ σχεδόν μισό μέτρο!

Στο 56΄οι «μπλαουγκράνα» κλείδωσαν ουσιαστικά την νίκη καθώς ο Ινιέστα έκανε το 2-0 με σουτ που κόντραρε, ύστερα από ασίστ του Λιονέλ Μέσι.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μπαρτσελόνα ήλεγξε απόλυτα τον αγώνα και θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματά της αν ο Σουάρες δεν είχε σπαταλήσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 60΄και στο 74΄.

Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τους Καταλανούς να φτάνουν στους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα και να διατηρούνται μόνοι στην κορυφή, στο +4 από την δεύτερη Βαλένθια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ντιν, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Ντεουλοφέου(72’ Σεμέδο), Σουάρες.

ΜΑΛΑΓΑ: Πριέτο, Ροζάλες, Ερνάντες, Μπαϊσέ, Κάρλος, Ρολόν (67’ Τσεκίνι), Άντριαν, Κέκο, Κάστρο, Ρολάν(46’ Ανιόρ), Πενιαράντα (72’ Μπαστόν).

Τα αποτελέσματα των άλλων σημερινών αγώνων:
Βαλένθια – Σεβίλλη 4-0 (43’, 92’ Γουέδες, 51΄Ζάζα, 85’ Μίνα)
Λεβάντε – Χετάφε 1-1 (62’ Μοράλες – 58’ Φαΐρ)
Μπέτις – Αλαβές 2-0 (13’ Σανάμπρια, 75’ Αλεξίς αυτογκόλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ