Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Χριστόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Χριστόπουλο

Ο Ελληνας προπονητής έχασε τη μητέρα του, Κωστούλα, η οποία τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της μητέρας του Γιάννη Χριστόπουλου, Κωστούλας, η οποία το πρωί της Κυριακής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Η μητέρα του έμπειρου προπονητή τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το μεσημέρι της Τρίτης (5/3) στις 16:00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στεκόταν δίπλα της και προσπαθούσε να την βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της διοίκησης της Καλαμάτας αναφέρει: «Η οικογένεια της Μαύρης Θύελλας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλο για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του, Κωστούλας. Όσοι ζούμε από κοντά τον κόουτς γνωρίζουμε πόσο την αγαπούσε και την νοιάζονταν όπως και τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες που βίωσε όλο αυτό το διάστημα, πάντα δίπλα της στον αγώνα που έδωσε με δύναμη, θάρρος και αξιοπρέπεια.Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Ο Θεός να την αναπαύσει. Κόουτς κουράγιο, είμαστε δίπλα σου… Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 5/3, στις 4μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ