Το Elite Ladies Football Camp είναι και πάλι εδώ (pics)

Το Elite Ladies Football Camp είναι και πάλι εδώ (pics)

Το κορυφαίο γυναικείο Camp ποδοσφαίρου της Ελλάδας είναι και φέτος εδώ!

Μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα και άκρως διασκεδαστική διοργάνωση αποκλειστικά για κορίτσια διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας. Το «Elite Ladies Football Camp» απευθύνεται σε επιλεγμένες ακαδημίες κοριτσιών και γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα παρευρεθούν στο «Happy Days Summer Camp» στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής (παραλία Βατοπεδίου) για 7 ημέρες και το προσεχές καλοκαίρι (17-23 Ιουνίου).

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό camp σε μια κατασκήνωση η οποία διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις, πλεονέκτημα που την ξεχωρίζει και εγγυάται ατελείωτο παιχνίδι, άνετη διαμονή και απόλυτη ασφάλεια σε όλους τους τομείς.

Το περσινό απόλυτα επιτυχημένο «Elite Ladies Football Camp», στο οποίο συμμετείχαν περίπου 120 κορίτσια ηλικίας 8 έως 17 ετών, είναι ο οδηγός για τους διοργανωτές, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα αμιγώς γυναικείο event ποδοσφαίρου, άκρως πρωτοποριακό για την Ελλάδα, που θα αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ομάδες και ακαδημίας της χώρας.

Σκοπός του camp είναι οι αθλήτριες της εκάστοτε ομάδας ή ακαδημίας, ηλικίας 8 έως 17 ετών, να αποκομίσουν εμπειρίες μέσα από ποδοσφαιρικούς αγώνες με άλλες γυναικείες ομάδες της χώρας (σε γήπεδα φυσικού ή πλαστικού χόρτου ή beach soccer) και φυσικά να ζήσουν μια αξέχαστη 7ήμερη κατασκηνωτική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αμέτρητες δραστηριότητες (tennis, αναρρίχηση, volley, ποδηλασία, ping-pong, water polo, handball, badminton, τραμπολίνα, flying fox, beach volley, στίβος περιπέτειας, beach soccer και φυσικά μπάνιο σε θάλασσα και πισίνα καθημερινά).

Συμμετέχοντας στο «Elite Ladies Football Camp», τα κορίτσια βιώνουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, εκπαίδευσης αλλά και διαβίωσης με τις συναθλήτριες τους, συνδυάζοντας έτσι, όλα τα στοιχεία που βοηθούν στην δημιουργία του ομαδικού πνεύματος σε μια ακαδημία.

Ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, δίνεται σε κορίτσια γεννημένα από το 2003 έως το 2013 που έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν στην κατασκήνωση, είτε μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ για ανέργους και χαμηλόμισθους (οι προθεσμία για δηλώσεις στον ΟΑΕΔ είναι έως 8/4), είτε μέσω κάποιου ασφαλιστικού ταμείου (περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνος του camp).

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6947601022 (Χρήστος Παρασκευόπουλος)

Website: www.happydays.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ