Η άστοχη «προφητεία» για τον Μπέκαμ (pics)

Η άστοχη «προφητεία» για τον Μπέκαμ (pics)

Πριν από 22 χρόνια περίπου υπήρξε μία πρόβλεψη σχετικά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την εμφάνιση του, όμως ήταν αποτυχημένη, με τον Άγγλο να είναι εν έτει 2019 ένας από τους πιο εμφανίσιμους ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους πιο δημοφιλής αθλητές και ανθρώπους στον κόσμο. Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα fashion icon, ένας άντρας που δεν θα χαθεί ποτέ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Μπέκαμ ήταν ένας πολύ καλός παίκτης με εξαιρετικό δεξί πόδι και μαγικές εκτελέσεις φάουλ, όμως δεν θα μείνει μόνο στην ιστορία ως ένα από τους παίκτες-σύμβολα του Βρετανικού Ποδοσφαίρου αλλά και ως είδωλο της μόδας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πριν εκτοξευθεί η καριέρα του το περιοδικό ποδοσφαίρου FourFourTwo έπεσε τελείως έξω σχετικά με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή που τότε είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, όχι όμως και στη μόδα.

Το 1998 λοιπόν, το περιοδικό είχε προβεί σε μία αποτυχημένη προφητεία με την εμφάνιση του Μπέκαμ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία για το πως θα είναι το 2020. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Άγγλος ποδοσφαιριστής φαλακρός και χωρίς δόντια σε μία τελείως λάθος πρόβλεψη.

Η Marca επαναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία 21 χρόνια μετά, με τον Μπέκαμ όμως να παραμένει ένα αειθαλής, πανέμορφος άντρας που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν και όλοι οι άντρες θα ζήλευαν.

Δείτε τη φωτογραφία-προφητεία του 1998:

That's what the FourFourTwo magazine said in 1998 that David Beckham would be ...

Δείτε και τον Μπέκαμ όπως είναι εν έτει 2019:

Image result for DAVID BECKHAM

Image result for DAVID BECKHAM

Image result for DAVID BECKHAM

Image result for DAVID BECKHAM

Image result for DAVID BECKHAM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ