Αιολικός – Ιωνικός 2-2

Αιολικός – Ιωνικός 2-2

Σε ένα συναρπαστικό ματς με ανατροπές και τέσσερα γκολ Αιολικός και Ιωνικός έμειναν στο 2-2 στην Μυτιλήνη και πλέον οι Νικαιώτες έχουν προβάδισμα για την άνοδο ενόψει της ρεβάνς.

Μεγάλο ματς έγινε στην Λέσβο για το πρώτο παιχνίδι του μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε Αιολικό και Ιωνικό με το τελικό 2-2 να δίνει προβάδισμα στους Νικαιώτες.

Στο 29′ ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Δημακάκο ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Μάλιστα στο τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν και το 0-2 αλλά ο Κουρουκίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 56′ με κεφαλιά του Τζόρνταν έκαναν το 1-1. Στο 77′ ήρθε και η ολική ανατροπή για τον Αιολικό με τον Λαμπράκη να σκοράρει με πέναλτι και να κάνει το 2-1. O Ιωνικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 84΄έκανε το 2-2 με τον Γκοτσούλια και πλέον έχει προβάδισμα για την άνοδο στην Football League.

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Μπούζουρας, Κρητικός (46’ Λαμπράκης), Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλης, Τσουβαλτσίδης, Ποτουρίδης, Διαμαντίδης, Τζόρνταν.

Ιωνικός (Αρναούτης): Kουρεπίνης, Ατματζίδης, Δημακάκος, Πλάκας, Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Μακρίδης, Πογοσιαάν, Θεός, Κατσικογιάννης (58’ Καρέλης), Κουιρουκίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ