Καζούρα της Σάντος σε Μέσι με τον «βασιλιά» Πελέ (pic)

Καζούρα της Σάντος σε Μέσι με τον «βασιλιά» Πελέ (pic)

Η Σάντος βρήκε την ευκαιρία να πικάρει τον Μέσι μετά τη συντριβή της Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ», τονίζοντας πως μόνο ένας είναι ο... βασιλιάς.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη Βαρκελώνη, καθώς χάρη στα δυο γκολ που σημείωσε οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε μεγάλη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ με 3-0.

Παρόλα αυτά, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή στο «θαυματουργό Άνφιλντ» και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, με τον Αργεντινό να μη μπορεί να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο 31χρονος σούπερσταρ δέχθηκε δριμεία κριτική μαζί με τους συμπαίκτες του από τον διεθνή Τύπο, με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για ιστορικό κάζο.

Πάντως, την ευκαιρία να… μπει στο χορό και να πικάρει τον Μέσι δεν έχασε και η ομάδα της Σάντος, η οποία απ’ότι φαίνεται δεν συμμερίζεται την άποψη πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων.

Συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνικος σύλλογος ανάρτησε στα social media φωτογραφία του Πελέ να κάθεται στο… θρόνο του, ενώ στη λεζάντα έγραψε «Ένας είναι ο βασιλιάς…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Só existe um. 👑

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santos Futebol Clube (@santosfc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ