Διαγόρας Ρόδου – Καλαμάτα 1-0

Διαγόρας Ρόδου – Καλαμάτα 1-0

Ελαφρύ προβάδισμα για την άνοδο στην Football League πήρε ο Διαγόρας, καθώς επικράτησε της Καλαμάτας με 1-0 χάρη στο γκολ Ντουαλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το πρώτο βήμα για την άνοδο του στην Football League έκανε ο Διαγόρας, όπου και επικράτησε της Καλαμάτας στην Ρόδο με 1-0 με γκολ του Ντουαλά, παίρνοντας έτσι ελαφρύ προβάδισμα ενόψει την ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη.

Στο παιχνίδι της Ρόδου οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες καλές στιγμές στο ματς κόντρα στην Καλαματα που προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.Οι γηπεδούχοι ήταν καθολικά ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πήραν την νίκη με το γκολ του Ντουαλά, μετά από κόρνερ του Γεωργίου και πλέον οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό στην Καλαμάτα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Μπαξεβάνου (83’ Μεντί), Δήμας, Πινιώτης (66’ Ντουαλά), Γλυνός (78’ Μπουρλάκης), Γεωργίου, Χατζησάββας (70’ λ.τ. Καρπαθάκης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τάμπας (84 Τσόπελας), Φουάσης, Μπίζος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Γιόνδης (75’ Μάρκοβιτς), Πέριτς (89’ Βοσκόπουλος), Λαθύρης (48’ Μίγκας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ