Κι άλλη κούπα για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Κι άλλη κούπα για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Άλλο ένα ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικέφαλου κατέκτησε ένα τρόπαιο, αυτή τη φορά η Κ14 που πήρε τον τίτλο στην ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ15.

Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Νέων Κ15 αναδείχθηκε η ομάδα Κ14 του ΠΑΟΚ, που κέρδισε την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στον τελικό, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (19/5) στη Μίκρα.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη κι άλλο ένα πρωτάθλημα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κωνσταντίνος Γκούμας με πέναλτι.

MVP του τελικού δε, αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σπύρος Αγγελίδης, που μεταξύ άλλων εντυπωσιακών επεμβάσεων απέκρουσε και πέναλτι. Να τονιστεί ότι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ τόσο η Κ14, όσο και όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ αγωνίζονται κόντρα σε ομάδες, ένα χρόνο μεγαλύτερες!

Προπονητές της Κ14 είναι οι Θεόφιλος Χατζηστάθης και Σάββας Κωνσταντινίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Πετράκης.

Την Κ14 του ΠΑΚ αποτελούν οι: Σπύρος Αγγελίδης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Δημήτριος Παπαευαγγέλου, Αθανάσιος Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, Ιωάννης Γιαγκούλας, Νικόλαος Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Στέφανος Αλειφερόπουλος, Δημήτριος Κωττάς, Χρήστος Αλμύρας, Παναγιώτης Πεκρίδης, Κωνσταντίνος Ιγνατίου, Σάββας Μιχαηλίδης, Αθανάσιος Γιαγτζίδης, Νικόλαος Μαύρης, Γκουστάβο Βαρέλα, Ιωάννης Κουτσιούδης, Αλέξανδρος Αδάμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ