Η προκλητική ανάρτηση Κανιθάρες για Ρέγες και το «μάζεμα» της

Η προκλητική ανάρτηση Κανιθάρες για Ρέγες και το «μάζεμα» της

Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες έκανε μια… διαφορετική ανάρτηση αναφερόμενος στον χαμό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, δέχθηκε την κατακραυγή και αναγκάστηκε να τα «μαζέψει».

Ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες βύθισε στο πένθος τόσο το ισπανικό όσο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με πλήθος ποδοσφαιριστών, συλλόγων και προπονητών να εκφράζουν την βαθιά και ειλικρινή τους θλίψη.

Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες όμως, πάλαι ποτέ τερματοφύλακας της Βαλένθια και της Εθνικής Ισπανίας τοποθετήθηκε και αυτός μέσω twitter έχοντας ωστόσο μια κάπως… διαφορετική άποψη:

«Η υπερβολική ταχύτητα είναι μία συμπεριφορά που πρέπει να επικρίνεται. Στο δυστύχημα υπήρχαν και άλλα θύματα πέρα από εκείνον που οδηγούσε. Ο Ρέγες δεν αξίζει να δέχεται τιμές σαν να ήταν ήρωας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν στενοχωριέμαι για αυτό που έγινε και δεν προσεύχομαι για τις ψυχές τους».

Η εν λόγω τοποθέτηση προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα αρνητικών σχολίων και αγανάκτησης από τον κόσμο του twitter και όχι μόνο, με τον ίδιο τον Κανιθάρες να αναγκάζεται να ανασκευάσει μετά από λίγο την πρώτη του δήλωση:

«Ίσως αυτά που είπα να μην τα κατάλαβαν καλά κάποιοι. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα του και για αυτά που προσέφερε στο ποδόσφαιρο.

Διαβάζω κάθε είδους γνώμη και τις σέβομαι όλες, ειδικά σήμερα και κάποιες που συνοδεύονται από προσβολές. Η πρόθεσή μου είναι να καταδικάζω την αδιαφορία και να τους καλέσω όλους να αντιληφθούν πόσα λάθη κάνουμε. Νομίζω ότι αυτή η σκέψη είναι απόλυτα συμβατή με τον πόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ