Ολυμπιακός: Ο Νικολάου στην Εμπολι με 4.000.000 €

Ολυμπιακός: Ο Νικολάου στην Εμπολι με 4.000.000 €

Πανηγυρική επιβεβαίωση για to10.gr: Η Εμπολι έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Δημήτρη Νικολάου και τον υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2023! Στα 4.000.000 το κόστος της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Ακαδημίας του. Και τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, τώρα αρχίζουν να φαίνονται για τα καλά. Με τον Δημήτρη Νικολάου, να αποτελεί τη νέα σπουδαία πώληση των Ερυθρόλευκων.

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, που αποτελεί «προϊόν» της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, λοιπόν, θα είναι παίκτης της Εμπολι έως το καλοκαίρι του 2023. Καθώς η ιταλική ομάδα αποφάσισε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, μετά από μόλις έξι μήνες που τον είχε στο ρόστερ της με τη μορφή δανεισμού.

Η Εμπολι, λοιπόν, ανακοίνωσε τα εξής για τον Νικολάου: «Η Εμπολι ανακοινώνει ότι έκανε χρήση της οψιόν και απέκτησε τα δικαιώματα του Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό. Ο Ελληνας αμυντικός θα μείνει στην ιταλική παρέα έως τις 30 Ιουνίου 2023».

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, πρόκειται για μια τεράστια πώληση από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς η οψιόν αγοράς του είχε τοποθετηθεί στα 5.000.000 €. Στις 07/05 to10.gr είχε αποκαλύψει την ειλημμένη απόφαση της ιταλικής ομάδας να πληρώσει περίπου 3.500.000 € για να κάνει δικό της τον διεθνή Ελληνα στόπερ. Με την επιβεβαίωση να έρχεται σήμερα.

Μάλιστα, πρόκειται για μια εντυπωσιακή κίνηση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περίπου 4.000.000 €. Ποσό που προέκυψε μετά από διαπραγματεύσεις των Ιταλώ με τους Ερυθρόλευκους. Και παρά το γεγονός ότι η Εμπολι θα αγωνίζεται στη Serie B τη νέα σεζόν!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Νικολάου πρόλαβε να πείσει τους ανθρώπους της Εμπολι να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, παρότι αγωνίστηκε σε μόλις 4 παιχνίδια στη Serie A. Με τον ατζέντη, Πιερ Ισά, να βρίσκεται στην Ιταλία το τελευταίο διήμερο και να ολοκληρώνει τη σπουδαία μεταγραφή.

https://twitter.com/EmpoliCalcio/status/1135217741525344257

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ