Γιουνάιτεντ και Παρί για Κασεμίρο

Γιουνάιτεντ και Παρί για Κασεμίρο

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμες να δώσουν «μάχη» για να αποσπάσουν την υπογραφή του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κασεμίρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά μέσα, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της.  Από την πλευρά της η Παρί […]

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμες να δώσουν «μάχη» για να αποσπάσουν την υπογραφή του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κασεμίρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά μέσα, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της.  Από την πλευρά της η Παρί φαίνεται πως έχει μπει «σφήνα» για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο μέσο των «μερέγχες».

Όπως και να’ χει η περίπτωση του άσου της Ρεάλ θα είναι πολύ δύσκολη και για τις δύο ομάδες. O Kασεμίρο μάλιστα, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν, γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Δημοσίευμα της Sun αναφέρει πως ο προπονητής των «μπέμπηδων», Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί αρκετά τον παίκτη. Προσθέτει επίσης, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τον Κασεμίρο όταν είχε κοουτσάρει τη Ρεάλ και γι’ αυτό συμφωνεί να προσφερθούν στον ποδοσφαιριστή 290 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα από τη Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ