Δεν παραπέμπεται ο Κομίνης!

Δεν παραπέμπεται ο Κομίνης!

Ευχαριστημένος έμεινε σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» ο παρατηρητής ς του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0, Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας) από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη (Θεσπρωτίας). «Σε γενικές γραμμές ήσουν καλός, έπρεπε μόνο να βγάλεις μια-δυο κίτρινες παραπάνω», φέρεται να του είπε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα. Κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι όχι […]

Ευχαριστημένος έμεινε σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» ο παρατηρητής ς του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0, Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας) από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη (Θεσπρωτίας).

«Σε γενικές γραμμές ήσουν καλός, έπρεπε μόνο να βγάλεις μια-δυο κίτρινες παραπάνω», φέρεται να του είπε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα. Κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι όχι μόνο δεν παραπέμπεται για τη μια αποβολή του Μάτος αλλά και ότι θα πάρει καλό βαθμό.

Από την πλευρά του, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να απάντησε στον Καρατζά ότι προσπάθησε να κάνει διαχείριση για να μην αποβάλει κανέναν παίκτη, επειδή θεωρούσε ότι αυτό θα ανέβαζε περισσότερο τους τόνους. Για αυτόν τον λόγο επέλεξε να χαριστεί δύο φορές στον Βραζιλιάνο μπακ.

Ευχαριστημένη από τη διαιτησία του Κομίνη είναι και η ΚΕΔ, όπου θεωρούν ότι δικαιώθηκαν για την επιλογή τους.

Καλά, τα πολλά ανάποδα φάουλ, μόνο εναντίον μιας ομάδας, δεν τα είδε κανείς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ