Συνάντηση Αυγενάκη-Βεσυρόπουλου με θέμα τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια

Συνάντηση Αυγενάκη-Βεσυρόπουλου με θέμα τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια

Η μείωση της εξοντωτικής φορολογίας στα συμβόλαια που συνάπτουν οι ομάδες βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Συνεχίζεται ο καθημερινός μαραθώνιος συναντήσεων και συσκέψεων του Λευτέρη Αυγενάκη που έχει ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα από όταν ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, με το φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα να τίθεται επί τάπητος.

Το εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπει για την αθλητική κοινότητα κίνητρα προκειμένου να διευκολύνονται οι χορηγίες και οι δωρεές στα σωματεία, όπως και δραστική μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια.

Επίσης περιλαμβάνεται και η δραστική μείωση της αυτοτελούς φορολόγησης, καθώς η επιβάρυνση στα συμβόλαια των αθλητών φτάνει και ξεπερνάει ορισμένες φορές το 45 έως και 50%, με τις ομάδες να έχουν μειωμένη ανταγωνιστικότητα στη Ευρωπαϊκή αγορά λόγω αυτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ