Αναβολή για 20 Δεκεμβρίου στη δίκη – παρωδία

Αναβολή για 20 Δεκεμβρίου στη δίκη – παρωδία

Λόγω απουσίας μαρτύρων η δίκη - παρωδία πήρε αναβολή, αυτή τη φορά για τις 20 Δεκεμβρίου.

Για τις 20 Δεκεμβρίου πήρε αναβολή η δίκη παρωδία, αφού δεν μπορούσε σήμερα να ξεκινήσει η εκδίκαση μιας και απουσίαζαν οι περισσότεροι μάρτυρες. Ο εισαγγελέας αδυνατούσε να συνεχίσει τη δίκη λόγω απουσίας μαρτύρων και η πρόεδρος ενημέρωσε ότι αναβάλλει την υπόθεση και θα τιμωρήσει τους μάρτυρες που έλειπαν.

Οι μάρτυρες που απουσίαζαν θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 200 ευρώ έκαστος, συν τα έξοδα της δίκης.

Επιπλέον δόθηκε εντολή για βίαια προσαγωγή στις 20 Δεκεμβρίου και για ρητή δικάσιμο. Το πρόστιμο και η βίαια προσαγωγή αφορούν σε όλους τους μάρτυρες που έλειπαν.

Η σύνθεση του δικαστηρίου δε θα είναι η ίδια και θα γίνει κλήρωση, μιας και δεν πρόκειται για διακοπή, όπως την προηγούμενη φορά, αλλά για αναβολή στη δίκη – παρωδία.

«Έρχεστε εδώ και μου λέτε ανέκδοτα. Όλοι οι μάρτυρες λέτε ανέκδοτα. Να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον εδώ πέρα. Μήπως θέλετε να σας πάρουμε κατάθεση από το σπίτι σας για να μην κουράζεστε κιόλας;», είπε η πρόεδρος απευθυνόμενη στους δικηγόρους των μαρτύρων.

Από τους μάρτυρες το «παρών» έδωσαν μόνο οι Αλέξης Κούγιας, Κύρος Βασσάρας, Πέτρος Κωνσταντινέας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Γιάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος ενώ απουσίαζαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης, Σταμάτης Βελλής, Φώτης Κωστούλας, Χρήστος Σάββας, Σοφοκλής Πιλάβιος, Τάκης Φύσσας και Νίκος Γεωργέας.

Η αναβολή έφερε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, του Ιωάννη Καλύβα (πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ) και του πρώην διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, με τον Καλύβα να φωνάζει πως «αυτό δε γίνεται. Δεν μπορώ να έρθω τον Δεκέμβριο» και την πρόεδρο να του λέει να… κάνει ό,τι θέλει και πως η δίκη αναβάλλεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ