Συνοδηγός Αναστασιάδη: «Σωθήκαμε από μεγάλο θαύμα»

Συνοδηγός Αναστασιάδη: «Σωθήκαμε από μεγάλο θαύμα»

Ο Απόστολος Τερζής συγκλονίζει με τη μαρτυρία του για το ατύχημα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τονίζοντας πως σώθηκαν από θαύμα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Απόστολου Τερζή, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του Άγγελου Αναστασιάδη, που έπεσε σε χαράδρα, με τους δύο άνδρες να έχουν άγιο και να μην παθαίνουν ούτε γρατζουνιά.

Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε στο «Newsit» για την περιπέτεια του, τονίζοντας πως από θαύμα δεν έπαθε κανείς τίποτα, περιγράφοντας πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα, αλλά και πως κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Τερζής:

«Κινούμασταν με περίπου 60 χλμ και πηγαίναμε προς την Αρναία στη Χαλκιδική για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Κοσμά και αργότερα θα βρίσκαμε τα παιδιά του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή. Ήταν περίπου 11:30 το πρωί, είχε βρέξει λίγο πριν και κατέβαζε ακόμη νερό και λάσπη.

Μόλις στρίψαμε, γλίστρησε το αυτοκίνητο, πήγαινε μια από ‘δω, μια από ‘κει και πέσαμε σ’ έναν λάκκο γύρω στα τρία μέτρα. Βρήκε το αυτοκίνητο σε μια μεγάλη πέτρα, μετά σε ένα δέντρο από την πλευρά του συνοδηγού όπου βρισκόμουν εγώ, σηκώθηκε ψηλά, γύρισε στον αέρα και έπεσε με την οροφή προς τα κάτω μέσα στη χαράδρα.

Το ότι σωθήκαμε είναι θαύμα μεγάλο. Η πόρτα η δική μου δεν άνοιγε. Ο Άγγελος προσπάθησε και άνοιξε τη δική του. Ευτυχώς είχαμε και οι δύο τις αισθήσεις μας και μιλούσαμε. Κατάφερε να βγει ο Άγγελος και με τράβηξε από τα πόδια για να βγω κι εγώ. Δεν έχουμε ούτε μια γρατζουνιά. Πήγα στον νοσοκομείο γιατί από τράνταγμα ένιωθα βαρύ τον αυχένα μου, αλλά δεν είχα τίποτα. Εύχομαι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος στον κόσμο αυτό που ζήσαμε. Αν δεν καταφέρναμε να βγούμε, δεν θα μας έβρισκε κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ