Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Καθοδήγησης

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Καθοδήγησης

Με κοινή ανακοίνωση το Υφυπουργείο Αθλητισμού και οι ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ τόνισαν πως τα όσα συνέβησαν γύρω από το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ οδήγησαν σε αναβολή την συνεδρίαση.

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συνεδρίαση της Επιτροπής Καθοδήγησης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα ο λόγος ήταν τα όσα συνέβησαν πριν κατά την διάρκεια και μετά από το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού και των FIFA/UEFA έχει ως εξής:

«Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ