Σκότωσε την αδερφή του γιατί τον μπλόκαρε στο Facebook

Σκότωσε την αδερφή του γιατί τον μπλόκαρε στο Facebook

Για μία αφορμή τόσο ασήμαντη, όσο ένα μπλοκάρισμα στο Facebook, συνέβη μία δολοφονία στην Αλάσκα των ΗΠΑ.

Ένας 27χρονος από την Αλάσκα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε την μικρότερη αδερφή του επειδή εκείνη τον… μπλόκαρε από το Facebook.

O Μόζες Τόνι Κρόου επέλεξε την ημέρα της Γιορτής των Ευχαριστιών – μια κατά παράδοση οικογενειακή γιορτή – για να πυροβολήσει θανάσιμα την αδερφή του, Αμάντα Ρόουζ.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς των δύο αδερφών και ενώ η Αμάντα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις 1 έτους παιδί της.

Πώς έγινε το φονικό

Ανήμερα του Thanksgiving, η οικογένεια είχε μαζευτεί στο σπίτι τους στο Άνκορατζ της Αλάσκα.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η γιαγιά στους αστυνομικούς, η 23χρονη Αμάντα καθόταν σε μια καρέκλα με το παιδάκι της, όταν εμφανίστηκε ο 27χρονος που ήταν αναστατωμένος με την απόφαση της αδερφής του να τον κάνει block ή unfiend από το Facebook.

H ηλικιωμένη γυναίκα είπε, επίσης, ότι ξαφνικά ο Μόζες Κρόου έβγαλε ένα όπλο, σημάδεψε την αδερφή του και πυροβόλησε.

Ο θείος των δύο αδερφών βρισκόταν εκείνη την ώρα στην κουζίνα και άκουσε τον πυροβολισμό, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Υποστηρίζει ότι πυροβόλησε κατά λάθος την αδερφή του

Ο 27χρονος μετά τον πυροβολισμό φέρεται να είπε στην γιαγιά του να μην καλέσει την αστυνομία γιατί επρόκειτο για ατύχημα.

Την ίδια εκδοχή υποστήριξε ο δράστης και στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή πυροβόλησε κατά λάθος την 23χρονη με ένα Glock το οποίο «γύριζε στα δάχτυλά του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε».

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ παραμένει προφυλακισμένος καθώς δικαστής όρισε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ