Λιγκ Καπ: Αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ Κ23

Λιγκ Καπ: Αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ Κ23

Η κανονική Λίβερπουλ βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η Κ23 αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ με ήττα 5-0 από την Άστον Βίλα.

Οι Άγγλοι δεν κάνουν εξαιρέσεις… Ούτε καν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και οι διοργανώσεις του Νησιού έχουν απόλυτη προτεραιότητα. Βέβαια, η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να βρίσκεται σε δύο μέρη ταυτόχρονα και από τη στιγμή που η κανονική ομάδα έχει ταξιδέψει στο Κατάρ, κάποιοι έπρεπε να την εκπροσωπήσουν στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Άστον Βίλα.

Στο Μπιρμιγχαμ παρατάχθηκε η ομάδα Κ23 της Λίβερπουλ με τον προπονητή της, Νιλ Κρίτσλεϊ και προσπάθησε να διεκδικήσει το καλύτερο… Ωστόσο, η Άστον Βίλα (που σημειωτέον, έπαιξε με αναπληρωματικούς) ήταν πιο τυχερή και προκρίθηκε με το ευρύ 5-0.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, αφού η Λίβερπουλ είχε την κατοχή και πίεζε για γκολ. Όμως, η Άστον Βίλα είχε την ουσία, αξιοποίησε τις λίγες ευκαιρίες της και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση.

Ο Χούριχεϊν άνοιξε το σκορ στο 14’ και ο Ελ Μοχαμαντί διπλασίασε τα τέρματα της Βίλα τρία λεπτά αργότερα. Στο 37’ ο Κότσια σκόραρε το 3-0 και στο 44’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά στη βραδιά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γουέσλι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν τα άλλα τρία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ:

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Έβερτον – Λέστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κόλτσεστερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ