Όσα πρέπει να τηρεί ένας άντρας όταν βρίσκεται με τους φίλους του

Όσα πρέπει να τηρεί ένας άντρας όταν βρίσκεται με τους φίλους του

30 διδάγματα ζωής που πρέπει να τηρεί κάθε άντρας όταν βρίσκεται παρέα με τους φίλους του.

1. Δύο άντρες δεν μοιράζονται σε καμία περίπτωση την ίδια ομπρέλα. Καλύτερα να βραχούν και οι δύο.

2. Όταν η παρέα βγαίνει «solo», δεν υπάρχουν φωτογραφίες, selfies και βιντεάκια. Όποιος το επιχειρήσει ξεγυμνώστε τον και πετάξτε τον κάπου στην Αθηνών Λαμίας.

3. Κανένας άντρας δεν «δίνει στεγνά» τον κολλητό του. Ούτε στη γυναίκα του, ούτε στην κοπέλα του, ούτε στους γονείς, ούτε καν στο σκύλο του. Δεν είδες, δεν ξέρεις, δεν άκουσες.

4. Μέσα σε 12 ώρες πρέπει να βρεις τρόπο για να βγάλεις τον φίλο σου από κρατητήριο. Εκτός και αν έχει σκοτώσει.

5. Αν η γνωριμία σου με έναν άντρα έχει υπερβεί τις 24 ώρες, απαγορεύεται ρητά να κάνεις οτιδήποτε με την αδερφή του, χωρίς την άδειά του.

6. Δεν περιμένεις ποτέ ένα φίλο κάτω από το σπίτι του για περισσότερο από 5 λεπτά. Μετά το πέρας του 5λεπτου, έχεις πάρει τηλέφωνο και έχεις ξεκινήσει να του λες ότι βρισιά σου έρχεται στο κεφάλι.

7. Όταν ένας φίλος σε πληροφορεί πως έχει άφθονη μπίρα στο ψυγείο του και σου την προσφέρει, δεν γκρινιάζεις ποτέ για τη μάρκα.

8. Δεν αποκαλείς ποτέ τον κολλητό σου «αρχηγό», «ψηλό» και «παίκτη». Δεν είμαστε στο στρατό. Επίσης γιατί να αποκαλείς «ψηλό» έναν τύπο που με το ζόρι φτάνει το 1.74;

9. Οι άντρες μπορούν να κάνουν δώρα ο ένας στον άλλο, αλλά δεν είναι και υποχρεωμένοι. Και αυτό κάνει και την κίνηση μεταξύ τους και πιο αυθεντική.

10. Είναι ιερό σου καθήκον να απασχολήσεις την μία φίλη, για να μπορέσει ο κολλητός να πλησιάσει την άλλη που τον κοιτάει εδώ και 20 λεπτά. Ένας σωστός φίλος πρέπει να είναι wingman και να κάνει θυσίες. Σημείωση: Μόνο την απασχολείς.

11. Προτού βγεις ραντεβού με την πρώην κάποιου φίλου σου, πρέπει να του ζητήσεις την άδεια. Δεν κάνεις το παραμικρό αν δεν στη δώσει.

12. Οι άντρες δεν πίνουν φρουτένια κοκτέιλ. Μόνο αν βρίσκονται σε τροπικό νησί και τους τα σερβίρει supermodel.

13. Αν χρειαστεί να παλέψεις μην βγάλεις την μπλούζα σου. Δεν είσαι στη φυλακή του San Quentin.

14. Αν πετύχεις παρέα αντρών που βλέπουν αγώνα, η σωστή ερώτηση είναι «πόσο είναι το σκορ» και όχι «ποιοι παίζουν».

15. Προστάτεψε τον κολλητό σου από πρώην. Μην τον αφήσεις ποτέ να την πάρει τηλέφωνο ενώ είναι μεθυσμένος.

16. Δανείζεις χρήματα σε κόλλητο. Όσα σου ζητήσει, αν τα έχεις φυσικά, ότι ώρα κι αν είναι.

17. Σε μια man-to-man διαφωνία του κολλητού σου που καταλήγει σε καβγά, δεν επεμβαίνεις παρά μόνο αν εμπλακούν και άλλοι. Τα πάντα είναι η τιμή.

18. Αν της έχεις υποσχεθεί δείπνο και ο κολλητός είναι χάλια ψυχολογικά, ακυρώνεις το δείπνο. Αν φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις, τότε ο άνθρωπος αυτός δεν είναι φίλος σου.

19. Υπάρχουν μόλις τρεις λέξεις που ανταλλάζεις με έναν άντρα σε τουαλέτες καφετέριας είναι: «Επ», «Ωπ», «Άλλος».

20. Ποτέ μην διστάζεις να πάρεις το τελευταίο κομμάτι από την πίτσα ή την τελευταία μπίρα. Μην πάρεις ποτέ όμως και τα δύο.

21. Ακόμη και αν σου αρέσει η μελωδία ενός girly, pop τραγουδιού (που είναι αρκετά περίεργο), δεν το τραγουδάς μέσα στο αμάξι με τα παράθυρα ανοιχτά.

22. Στο BBQ κάποιος φέρνει τα κρέατα, κάποιος τις μπίρες και κάποιος το γλυκό. Και η αλυσίδα αυτή συνεχίζεται εναλλάξ και για τα επόμενο BBQ.

23. Μια παρέα που ετοιμάζεται για έξοδο με πολλά ποτά, δεν κανονίζει εξαρχής ποιος είναι αυτός που θα πιει ένα για να οδηγήσει. Παίρνει ταξί.

24. Δεν υπάρχει η φράση «εγώ δεν τρώω βρόμικο».

25. Σε ένα road trip με φίλους κανονίζονται εξαρχής: τα λεφτά για τη βενζίνη και τι μουσική θα παίζει στο αμάξι.

26. Ένας άντρας δεν κάνει ποτέ σχόλια για την εμφάνιση της γυναίκας του φίλου του.

27. Όταν ο κολλητός χωρίζει απαιτείται να του κάνεις τουλάχιστον 5 τηλέφωνα μέσα στην ημέρα απλά για να ρωτήσεις αν είναι καλύτερα. Τα βράδια ανήκουν πλέον αποκλειστικά σε εκείνον μέχρι να συνέλθει.

28. Σε ένα φίλο που είναι παχύς είσαι πάντα ειλικρινής. Του λες ότι πρέπει να χάσει κιλά και ότι είσαι διατεθειμένος να τον βοηθήσεις.

29. Σε ένα καβγά με άγνωστο άντρα, η κλωτσιά στ’ αχαμνά δεν θεωρείται φθηνό χτύπημα, γιατί απλούστατα δεν είμαστε πλέον στο Λύκειο. Η κλωτσιά αυτή ίσως σου σώσει τη ζωή.

30. Ένας άντρας πρέπει να είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους κολλητούς του αν γουστάρουν μια γνωστή του. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα τον εκθέσουν.

Πηγή: askmen.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ