Ρεάλ Σοσιεδάδ: Κάλεσε μία ολόκληρη πόλη στο γήπεδο!

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Κάλεσε μία ολόκληρη πόλη στο γήπεδο!

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αισθάνθηκε... άσχημα για τη συντριβή της αντιπάλου της στο Κύπελλο Ισπανίας και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να επανορθώσει!

Την Πέμπτη η Ρεάλ Σοσιεδάδ συνέτριψε 8-0 την άσημη Μπετσερίλ στην πρώτη φάση του Copa Del Rey, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν, αλλά όχι και για την αντίπαλο της.

Η Μπετσελίρ αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της Καστίλης (η επαρχία της Μαδρίτης) και ένα παιχνίδι με εκπρόσωπο της Primera Division ήταν μοναδική εμπειρία. Έστω και με τη δυσάρεστη γεύση της ήττας, αφού το 8-0 είναι ένα βαρύ σκορ.

Πάντως, φαίνεται πως στη Ρεάλ Σοσιεδάδ αισθάνθηκαν άσχημα για τη συντριβή και αποφάσισαν να απαλύνουν τις εντυπώσεις. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Μπετσερίλ, Χουάν Αντόνιο Ρεντόντο, δέχτηκε πρόσκληση από τον ομόλογο του της Ρεάλ Σοσιεδάδ!

Τι περιλαμβάνει η πρόσκληση; Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπετσερίλ, καθώς και όλη η κοινότητα, είναι προσκεκλημένοι της Ρεάλ Σοσιεδάδ για να παρακολουθήσουν όποιο εντός έδρας παιχνίδι επιθυμούν! Ο βάσκικος σύλλογος θα καλύψει τα έξοδα μετάβασης με πούλμαν, καθώς και τη διατροφή τους!

Η επόμενη απορία είναι πόσους κατοίκους έχει η πόλη του Μπετσερίλ… 754 είναι οι διαμένοντες στην περιοχή και πλέον χωρίς να το γνωρίζουν, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία μεγάλη οδική εκδρομή με την ομάδα της περιοχής τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ