Ποια ζώδια είναι ειλικρινή και η αλήθεια είναι σημαντική για αυτά

Ποια ζώδια είναι ειλικρινή και η αλήθεια είναι σημαντική για αυτά

Τα 4 ζώδια που είναι πιο ειλικρινή από τα άλλα.

Στην καθημερινή μας ζωή, το δύσκολο δεν είναι πλέον να λέμε ή να εφευρίσκουμε ψέματα, αλλά να λέμε πάντα την αλήθεια, καθώς το ψέμα βρίσκεται σε «συχνή χρήση» και παίρνει, ανάλογα με τις περιστάσεις, διάφορες μορφές!

Αν και όλοι λίγο-πολύ λέμε ψέματα, οι λόγοι που το κάνουμε διαφέρουν.

Κάποιοι από εμάς όμως είναι πιο ειλικρινής με τους εαυτούς τους και τους άλλους.

Κριός Να θυμάσαι ότι καθένας λέει αυτό που σκέφτεται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικά εκφραστικά μέσα. Για παράδειγμα, ο Κριός είναι ικανός να πει τα πάντα σε μία στιγμή θυμού και έξαρσης, ακόμα και αν δεν έχει πει τίποτα για τον εαυτό του εδώ και μέρες. Ακριβώς επειδή η διάθεσή του αλλάζει πολύ εύκολα, αν θέλει να εκτονωθεί, θα θυμηθεί να σου πει τι έφαγε μία Δευτέρα, όταν πήγαινε τρίτη δημοτικού. Μπορεί να είναι καλό που θέλει να μοιραστεί πράγματα, αλλά χάνει το δίκιο του όταν το κάνει εν βρασμώ.

Δίδυμοι Το ζώδιο που είναι αναποφάσιστο και δε μένει σταθερό στις απόψεις του. Επηρεάζεται εύκολα από αυτά που ακούει γύρω του και λέει τη γνώμη του, χωρίς να καταλαβαίνει ότι μπορεί αυτό που λέει να προσβάλει κάποιον. Το πρόβλημά του είναι ότι δυσκολεύεται να φιλτράρει τον τρόπο και δεν παίρνει ένα λεπτό για να σκεφτεί πώς θα εκφραστεί με περισσότερο σεβασμό και προσεκτική επιλογή λέξεων.

Σκορπιός Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν γνωρίζεις έναν Σκορπιό είναι ότι είναι τρομερά μυστικοπαθής και κρυψίνους. Αυτή είναι απλά η πρώτη εντύπωση. Εάν αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του όμως, θα είναι τόσο άμεσος και συγκεκριμένος μαζί σου, που δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς. Το κακό είναι ότι επειδή συνηθίζει να καταπιέζει τα συναισθήματά του, είναι πιθανότερο να μιλήσει για αυτά που τον ενοχλούν και όχι τόσο για αυτά που του αρέσουν.

Τοξότης Το ζώδιο φιλόσοφος. Του αρέσει να συζητά με τις ώρες για οποιοδήποτε θέμα και πάντα αναζητά συνοδοιπόρους σε αυτές τις κουβέντες. Και δε σταματά εκεί. Επειδή δεν του αρέσει η ανειλικρίνεια, θέλει να λέει πάντοτε αυτό που σκέφτεται, ακόμα και αν δε χρειάζεται να μοιράζεται κάθε πληροφορία. Το πρόβλημά του είναι ότι θέλει να νιώθει ότι δεν είναι ψεύτης αλλά αυτό μπορεί να πληγώσει το συνομιλητή του. Σε κάθε περίπτωση, το κάνει άθελά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ