Αυτές είναι οι πολυοργασμικές κυρίες του ζωδιακού

Και ποιοί μπορούν να τις ικανοποιήσουν.


Αυτές είναι οι πολυοργασμικές κυρίες του ζωδιακού | to10.gr

Είναι αυτές που έχουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες, είναι όμως κι εκείνες που δουλεύουν ρολόι στο συγκεκριμένο τομέα. Δυο ζώδια από τις κυρίες και δυο ζώδια από τους κυρίους έχουν το προνόμια των ultra sexual. Κοινώς είναι να μη μπλέξουν μεταξύ τους, το λες και τηλεφώνημα για βόμβα αυτό το bootycall.

Ας δούμε τις πολυοργασμικές κυρίες πρώτα, αφού ladies first:

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Σκορπιοί: Ναι ok, ήρθε η ώρα να σας το αναγνωρίσουμε, έχετε εύκολους και δυνατούς οργασμούς. Επίσης θέλετε να κάνετε συχνά και πολύ σεξ, αλλά με άντρες που σας ελκύουν. Αν ο άλλος δεν σας εμπνέει, τότε δε θέλετε ούτε να τον δείτε. Με λίγα λόγια σας αρέσει το έντονο σεξ, το κάπως του αλωνιού με ένα λίγο κακό παιδί που έχει άριστες επιδόσεις.

Ταύροι: Μπορείτε να γίνετε αθλήτριες μαραθώνιου σεξ, αφού οι περισσότερες έχετε κλειδομπαρωθεί σε ένα δωμάτιο με τον εραστή σας και σπάγατε το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ σας. Σας αρέσει το πολύ, το ατελείωτο, το μακροχρόνιο σεξ, μπορείτε να κάνετε σεξ με τις ώρες και να το απολαμβάνετε εξίσου τόσο το πρώτο όσο και το εξηκοστό πρώτο λεπτό.

Ποιοί είναι οι μεγάλοι επιβήτορες του ζωδιακού;

Δίδυμοι: Μπορεί σε άλλα πράγματα να τα κάνετε θάλασσα, στο σεξ όμως αν το απομονώσουμε και το αξιολογήσουμε μόνο του, είστε οι καλύτεροι. Τις ικανοποιείτε όλες, από τις πιο βολικές μέχρι τις πιο απαιτητικές και σαφώς τις πληγώνετε με την ίδια άνεση (αυτό είναι άλλο κεφάλαιο όμως ). Αντέχετε, αλλάζετε στάσεις, έχετε φαντασία και σαφώς κοιμάστε σε κλάσματα δευτερολέπτου αφού τελειώσουν οι πράξεις.

Κριοί: Μέσα σε όλο αυτό το παραδοσιακό που τους διακρίνει, κάνουν πολύ προοδευτικό σεξ. Είναι περιποιητικοί, δε χάνουν τη στύση τους, δε βαριούνται, δε μένουν στα ίδια και στα ίδια και κυρίως, έχουν την υπομονή να περιμένουν τη σύντροφό τους να ολοκληρώσει. Επίσης είναι από τα λίγα ζώδια που έχουν την ίδια όρεξη μετά το σεξ με εκείνη που είχαν και πριν το σεξ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο