Έρευνα: Ποιες είναι οι χώρες με τους καλύτερους στο… κρεβάτι;

Η «Global Search» χρησιμοποίησε μια υπηρεσία δημοσκοπήσεων και ζήτησε από 15.000 «πολυταξιδεμένες γυναίκες» να αξιολογήσουν τα ταλέντα 10 ανδρών από διαφορετικές εθνικότητες με τους οποίους κοιμήθηκαν.


Έρευνα: Ποιες είναι οι χώρες με τους καλύτερους στο… κρεβάτι; | to10.gr

Ένα από τα πιο γνωστά στερεότυπα ανά τον κόσμο είναι ότι οι Γάλλοι είναι ρομαντικοί και εξαιρετικοί εραστές. Πόσο αλήθεια είναι όμως αυτό το κλισέ; Και γιατί αυτή η προκατάληψη δημιουργήθηκε εξαρχής;

Αυτό λοιπόν που ήθελε να επισημάνει η εταιρεία Global Search σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε δεν είναι κατά πόσο καλοί εραστές είναι οι Γάλλοι, αλλά ότι υπάρχουν ορισμένα στερεότυπα, που αν και δεν είναι αληθινά, έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Αφήνει σαφείς αιχμές ότι ο αδερφός της δολοφονήθηκε από τα χτυπήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τον «πατήσει» το αυτοκίνητο

Η Global Search χρησιμοποίησε μια υπηρεσία δημοσκοπήσεων και ζήτησε από 15.000 πολυταξιδεμένες γυναίκες να αξιολογήσουν τα ταλέντα 10 ανδρών από διαφορετικές εθνικότητες με τους οποίους κοιμήθηκαν. Στόχος της έρευνας ήταν να μάθουν ποιοι οι καλύτεροι εραστές τους κόσμου.

1. Ισπανοί

2. Βραζιλιάνοι

3. Ιταλοί

 
4. Γάλλοι
 5. Ιρλανδοί
 
6. Νοτιοαφρικανοί
 7. Αυστραλοί
 
8. Νεοζηλανδοί
9. Δανοί
10. Καναδοί

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Βόμβες» Ολυμπιακού για Γραμμένο, ΕΠΟ και συνάντηση της «Big 4»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο