Ποιος θα πάει στο ραντεβού της Big 4 για τον ΠΑΟΚ;

Ποιος θα πάει στο ραντεβού της Big 4 για τον ΠΑΟΚ;

Θα είναι ο Ιβάν, ο Νίκος ή μήπως η Κυριακή; Ιδού η απορία.

Κυκλοφορεί ευρέως απο το απόγευμα της Πέμπτης. Και… φούντωσε το βράδυ όταν ο υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη που παριστάνει τον τηλεοπτικό δικαστή αποκάλυψε ότι «φιξαρίστηκε» το ραντεβού της Big 4 με Αυγενάκη και Λάκοβιτς στην Αθήνα. Για τις 22 του μήνα.

Θα πάνε λοιπόν οι ιδιοκτήτες να συναντήσουν την UEFA; Λογικά ναι. Θα γίνει στις 22; Χθες βράδυ απο κανά δύο ομάδες η πληροφορία δεν επιβεβαιώνονταν. Προφανώς είναι στο τραπέζι ως ημερομηνία. Αλλά όχι απαραίτητα… φιξαρισμένο.

Άλλη είναι η ερώτηση κλειδί όμως. Απο τον ΠΑΟΚ ποιος θα πάει; Οι δικηγόροι του δεν είπαν ότι ιδιοκτήτες είναι ο Νίκος και η Κυριακή Σαββίδη; Και ότι ο Ιβάν απλά έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο ως ο αρχηγός της οικογένειας; Πως θα πάει λοιπόν ο Ιβάν απο τη στιγμή που δεν είναι ιδιοκτήτης; Τι θα πει ακριβώς. Και πως θα τον δεχθεί ο Λάκοβιτς να κουβεντιάσει μαζί του για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν δεν είναι ιδιοκτήτης;

Ή μήπως ο Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης όταν πρέπει, και δεν είναι όταν δεν πρέπει; Όχι δεν τρολάρουμε εμείς. Αυτοί τρολάρουν. Και μάλιστα πανηγυρίζοντας και όλας για την επιτυχία τους. Για την επιχειρηματολογία τους στην ΕΕΑ.

Για να τους δούμε λοιπόν τώρα…

ΥΓ. Τουλάχιστον γλιτώσαμε τα χειρότερα. Για σκεφτείτε να έλεγαν οι δικηγόροι του Ιβάν, ότι ο ΠΑΟΚ είναι του Giorgis.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ