Πεντάρα η Κ19 του ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης

Πεντάρα η Κ19 του ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Αήττητη παραμένει στο πρωτάθλημα η Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε άνετα της αντίστοιχης του Αστέρας Τρίπολης με σκορ 5-0. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί ο Δικέφαλος να ήταν ανώτερος όμως του έλειπαν οι φάσεις, καθώς μόλις μια καταγράφτηκε σε ολόκληρο το 45λεπτό. Στο 7’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζόλη, ο Κούτσιας δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ όχι μόνο κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες αρκετές, αλλά ευτύχισε να πετύχει πέντε τέρματα. Στο 58′ ο Γκορτεζιάνι, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Δούμτσης ανέλαβε να το εκτελέσει ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του 1-0. Στο 70′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ, μετά από όμορφο γύρισμα του Τζόλη στην μικρή περιοχή, 2-0.

Στο 80′, ο Τζόλης εκτέλεσε μια στημένη μπάλα και ο Πανίδης δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη, σκοράροντας με το κεφάλι για το 3-0. Στο 86’ο Τζόλης από δημιουργός έγινε εκτελεστής καθώς σε γύρισμα του στην μικρή περιοχή, ο αμυντικός του Αστέρα, Γουσέτης, δεν κατάφερε να απομακρύνει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 5ο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πανίδη, με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ να πιάνει ένα σουτ στην κίνηση για να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Τάχατος, Κούτσιας, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Δούμτσης και Τζόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ