Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μόνο ο Σαββίδης δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση!

Να γίνει νέα συνάντηση λίγο πριν τα πλέι οφ συμφωνήθηκε από όλους, με εξαίρεση τον Ιβάν Σαββίδη που προανήγγειλε πως δεν θα παραβρεθεί…

Μόνο ο Σαββίδης δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση! | to10.gr

Είναι ξεκάθαρο ποιοι θέλουν να βρεθεί λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιοι θέλουν να βρει ξανά τον δρόμο του, να πάει παρακάτω, να γίνει ξανά κανονικό. Όπως είναι ξεκάθαρο και ποιος δεν θέλει, του αρέσει αυτή η κατάσταση που βιώνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χρειάζεται και πολύ… ψάξιμο για να ξεχωρίσουμε τα «στρατόπεδα». Όπως προέκυψε άλλωστε και από την συνάντηση στη «Μεγάλη Βρετανία» η μια πλευρά ασχολείται για να βγούμε από το τούνελ και από την πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η άλλη παλεύει για να μας κρατήσει «αλυσοδεμένους».

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει την… εξυγίανση του να συνεχίσει να «βασιλεύει» για αυτό και κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει νέα συνάντηση και επιδιώκει να βάλει στοπ στην προσπάθεια που ξεκίνησε από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ με την συνδρομή του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω που αναφέρουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ο μόνος από όσους βρέθηκαν στη χθεσινή συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν είπε «ναι» σε νέα συνάντηση!

Αυτή που θέλουν οι άνθρωποι της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να γίνει λίγο πριν τα πλέι οφ. Μια συνάντηση που θα είναι όπως λένε πηγές των ξένων αξιωματούχων πολύ πιο ουσιαστική από την πρώτη.

Όλοι όταν έπεσε στο τραπέζι η πρόταση ήταν θετικοί. Όλοι είπαν πως θα δώσουν το παρών, καθώς το ζητούμενο είναι το καλό του ελληνικού ποδόσφαιρου, πρέπει να δουλέψουν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρά τις διαφωνίες που έχουν ή είχαν στο παρελθόν. Ζητούμενο είναι το παρόν και το μέλλον καθώς όλοι αναγνωρίζουν την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι εκτός από τον «πατριάρχη» του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη…