Άγριο ξύλο στο ντέρμπι του Βόλου, έπεσε οπαδός απ’ την εξέδρα (pics)

Άγριο ξύλο στο ντέρμπι του Βόλου, έπεσε οπαδός απ’ την εξέδρα (pics)

Άγρια επεισόδια στον Βόλο στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης. Μάχες σώμα με σώμα, στο νοσοκομείο οπαδός που έπεσε από την εξέδρα.

Μπορεί οι δύο ομάδες να αγωνίζονται πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα, όμως η κόντρα του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Βόλου παραμένει. Και πολλές φορές, όπως η σημερινή, αυτή η κόντρα οδηγεί σε τραγικά γεγονότα και σε άγρια επεισόδια.

Kατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα τα πράγματα να ήταν ήρεμα, ωστόσο στο φινάλε με το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου, οι τρελοί πανηγυρισμοί των οπαδών της ομάδας έφερε… αντίδραση απ’ τους περίπου 40 οπαδούς της Νίκης.

Οι τελευταίοι πλησίασαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα. Απόρροια αυτών ήταν να πέσει ένας οπαδός των γηπεδούχων από την εξέδρα, να τραυματιστεί πολύ άσχημα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Βόλου.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου οι δύο προπονητές αναφέρθηκαν περισσότερο στα γεγονότα, λέγοντας πως πλέον πρέπει να σταματήσει η κόντρα των φιλάθλων των δύο ομάδων και λιγότερα στα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ