Γκέραρντ : Δεν τον ξέχασε η Ρόντα

Γκέραρντ : Δεν τον ξέχασε η Ρόντα

Το δικό της αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ, έστειλε η Ρόντα, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

Τα νέα του θανάτου του Ευγένιου Γκέραρντ έφτασαν και στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι της Ρόντα, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο Ολλανδός τεχνικός, δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν.

Γι’ αυτό το λόγο και εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, όπου και εύχονται καλό ταξίδι στον Γκέραρντ, αλλά και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόντα:

«Με θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Γκένε Γκέραρντ.

Τον Μάιο του 1974 ο Γκέραρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως βοηθός προπονητή στη Ρόντα. Επίσης είχε υπό την επίβλεψή του μια από τις ανερχόμενες ομάδες.

Στη Ρόντα ο Γκέραρντ δούλεψε από το 1974 ως το 1985 ως συνεργάτης του Μπερτ Γιάκομπς (1974-1980), Πιτ ντε Φίσερ (1980-1983), Χανς Αϊκενμπροκ (1983-1984) και Φραντς Κέρβερ (1984-1986).

Ο Γκένε έφυγε από τα ολλανδικά γήπεδα το 1985, όταν ανέλαβε ως πρώτος προπονητής του ελληνικού ΟΦΗ. Εκεί γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Η Ρόντα εκφράζει και εύχεται την μεγάλη δύναμη σε όλους τους συγγενείς του για αυτήν την μεγάλη απώλεια».

Ο πρώην άσος της ομάδας, Πιερ Βερμιούλεν, είπε για τον Ευγένιο Γκέραρντ: «Έπαιζα στη δεύτερη ομάδα της Ρόντα. Ο Γκένε με προετοίμαζε για τις μεγάλες στιγμές και στη συνέχεια έδειξε στην Ελλάδα πως είναι ένας φανταστικός προπονητής που κατάφερε μεγάλες επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ