Η Μάντσεστερ βλέπει Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η Μάντσεστερ βλέπει Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σκάουτερ της αγγλικής ομάδας θα είναι στις εξέδρες της Λεωφόρου για να δει το μεγάλο ματς ανάμεσα σε "πράσινους" κι "ερυθρόλευκους"

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκάουτ της αγγλικής ομάδας θα είναι στη Λεωφόρο για να δει το μεγάλο ματς. Θυμίζουμε πως η Μάντσεστερ είχε στο μεταγραφικό της «στόχαστρο» το περασμένο καλοκαίρι τον Μπιορν Ένγκελς.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο -μάλιστα- είχε κάνει συζητήσεις με την Μπριζ για τον νεαρό στόπερ. Η μεταγραφή φυσικά δεν είχε προχωρήσει, αλλά φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ έχει πάντα στα υπόψιν τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδος.

Οι «μπέμπηδες» πάντως δεν θα έχουν… αποκλειστικότητα στη Λεωφόρο. Σκάουτς της Μάλαγα, της Βασιλείας, αλλά και των τούρκικων Τραμπζονσπόρ και Αλάνιασπορ, έχουν ζητήσει επίσημα από τον Παναθηναϊκό να παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι, θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα κυρίως στον Κουρμπέλη, όσον αφορά τους «πράσινους», αλλά και στους Χουλτ, Κουλιμπαλί και Μολέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ