Λένον: «Οι παίκτες μου νιώθουν σα θηρία στο κλουβί»

Λένον: «Οι παίκτες μου νιώθουν σα θηρία στο κλουβί»

Ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, δήλωσε παραστατικά πως οι παίκτες του νιώθουν σαν «φυλακισμένα ζώα», καθώς περιμένουν να ανάψει το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Το πρωτάθλημα Σκωτίας έχει ανασταλεί μέχρι νεοτέρας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τη Σέλτικ να είναι στην κορυφή έχοντας διαφορά 13 βαθμών από τη δεύτερη, «μισητή» συμπολίτισσα Ρέιντζερς.

Κι ο Λένον παραδέχθηκε πως, ενώ κάποιοι παίκτες του δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις συνθήκες, ο σύλλογος κάνει το παν για να τους συμπαρασταθεί στο ψυχολογικό κομμάτι. «Νιώθουν σαν θηρία στο κλουβί», είπε ο 48χρονος Βορειοιρλανδός τεχνικός στο BBC Sport. «Μιλάμε για νέα παιδιά που έχουν συνηθίσει σε εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Η ρουτίνα τους είναι η προπόνηση και οι αγώνες. Αυτό, όμως, αποτελεί παρελθόν. Κάποιοι από αυτούς μαγειρεύουν για πρώτη φορά στη ζωή τους!».

Ο τεχνικός της Σέλτικ, ωστόσο, προσπάθησε να δει και την καλή πλευρά της κατάστασης, λέγοντας πως «… είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκτιμήσουμε όσα έχουμε. Νομίζω πως το ποδόσφαιρο θα σημαίνει πολλά περισσότερα για τους ανθρώπους όταν επιστρέψει. Αυτό που βλέπω, όμως, τώρα, είναι η επιστροφή στις ρίζες μας, με τους ανθρώπους να συνομιλούν με τους γείτονες και τους συγγενείς, προσπαθώντας ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ