Ράνγκνικ: «Υπήρχε προσέγγιση, καμία συμφωνία με Μίλαν»

Ράνγκνικ: «Υπήρχε προσέγγιση, καμία συμφωνία με Μίλαν»

Ο πρώην προπονητής των Σάλκε, Χόφενχαϊμ και Λειψίας διέψευσε τις φήμες που έκαναν λόγο για συμφωνία του με την ομάδα του Μιλάνο.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ έβαλε τέλος στη φημολογία που τον θέλει να έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν από την επόμενη σεζόν.
Το όνομα του πρώην προπονητή των Σάλκε, Χόφενχαϊμ και Λειψίας τους τελευταίους μήνες έχει συνδεθεί με τους «ροσονέρι», με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να κάνουν, μάλιστα, λόγο για οριστική συμφωνία ώστε να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι.

Ο 61χρονος τεχνικός μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό MDR το απόγευμα της Παρασκευής (10/4), ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Πράγματι υπήρξε προσέγγιση, όπως και από άλλους συλλόγους, ωστόσο τα δημοσιεύματα περί υπογραφής ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».
Κάτι που, πάντως, προκαλεί έκπληξη καθώς πριν από περίπου ένα μήνα, ο παραιτηθείς τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, ισχυριζόταν ότι ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Ιβάν Γαζίδης, είχε αποσπάσει το «ναι» του Ράνγκνικ και μάλιστα από τον περασμένο Δεκέμβριο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ