«Μην ξεχνάς τα όνειρά σου»: Το viral βίντεο Έλληνα φωτογράφου που δίνει κουράγιο

«Μην ξεχνάς τα όνειρά σου»: Το viral βίντεο Έλληνα φωτογράφου που δίνει κουράγιο

Το βίντεο μας ταξιδεύει σε ελληνικά τοπία.

Τα όνειρα δεν μπορούν να «κλειστούν» σε καραντίνα. Μπορούν να ταξιδεύουν αρκεί εμείς να το θέλουμε.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο Άρης Κατσιγιάννης και δημιούργησε ένα βίντεο για να μας δώσει κουράγιο, υπενθυμίζοντάς μας ότι όταν όλα τελειώσουν , θα μπορούμε πάλι να κάνουμε ότι αγαπούσαμε πιο πολύ.

https://youtu.be/EGTbb2jccbU

Ο 25χρονος φωτογράφος και σκηνοθέτης του βίντεο με τίτλο “Dreams Can’t Be Quarantined” μέσα από το γρήγορο μοντάζ μας ταξιδεύει επί 4,5 λεπτά στα ελληνικά τοπία που μας έχουν λείψει, ενώ με το εύστοχο voice over μας τροφοδοτεί με δύναμη, ελπίδα και υπομονή για το μέλλον μακριά από τον κοροναϊό.

Το βίντεο συνοδεύεται από τα εξής λόγια:
«Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει. Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου. Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους. Θέλω να θυμάστε το εξής: Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ