Ρούνεϊ: «Δεν είμαι σε πόλεμο με την Ντέρμπι για τους μισθούς»

Ρούνεϊ: «Δεν είμαι σε πόλεμο με την Ντέρμπι για τους μισθούς»

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ δεν βρίσκεται σε «πόλεμο... μισθών» με την ομάδα του Ντέρμπι, που αγωνίζεται στην Championship , όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο BBC.

Αναφορές στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τόνιζαν ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ ηγείται συνομιλιών εκ μέρους των συμπαικτών του ενάντια σε πρόταση της αγγλικής ομάδας για μείωση των μισθών των παικτών κατά 50%.

«Οι ισχυρισμοί ότι ο Γουέιν βρίσκεται σε «πόλεμο…μισθών» με το σύλλογό του είναι παραπλανητικοί και δεν βοηθούν», ανέφερε το BBC εκπρόσωπος του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους συλλόγους, και ιδίως στη Championship , διεξάγονται συζητήσεις. Ως μέρος αυτών των συζητήσεων, είναι απολύτως σωστό και λογικό ότι ο Γουέϊν, ως αρχηγός του συλλόγου και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή».

Το προηγούμενο διάστημα ο Ρούνεϊ είχε δηλώσει δημόσια ότι η δημόσια πίεση που ασκείται στους κορυφαίους παίκτες για να κάνουν περικοπές αμοιβών ήταν «ντροπή».

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει τεθεί σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού, ο οποίος έχει μολύνει 2,7 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σκοτώνοντας σχεδόν 190.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ