Οριστικά χωρίς υποβιβασμούς και ανόδους η φετινή Eredivisie

Οριστικά χωρίς υποβιβασμούς και ανόδους η φετινή Eredivisie

Δεν θα υπάρχει συνέχεια στην Ολλανδία μετά την απόφαση των ομάδων.

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας αποφάσισαν πως δε θα υπάρξει αθλητική δραστηριότητα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, η Λίγκα της Ολλανδίας ήταν αναγκασμένη να δώσει τέλος στο πρωτάθλημα και σήμερα βγήκαν και οι αποφάσεις.

Μέσα σ’ αυτές πως δεν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή, αφού θα ήταν άδικο τόσο για τον Άγιαξ όσο και για την Αλκμάαρ να έχαναν έναν τίτλο τον οποίο διεκδικούσαν σώμα με σώμα και ήταν ισόβαθμες στην κορυφή όταν το πρωτάθλημα σταμάτησε εξαιτίας του κορωνοϊού. Καμία σχέση, δηλαδή, με άλλα πρωταθλήματα, όπως αυτό της Αγγλίας, της Γαλλίας και φυσικά το δικό μας, στα οποία οι διαφορές είναι μεγάλες.

Την ίδια στιγμή, οι ομάδες στην Eredivisie θα μείνουν ως έχουν και την επόμενη χρονιά. Καμία δε θα υποβιβαστεί, καμία δε θα προβιβαστεί. Αυτό σημαίνει ότι γλιτώνουν η Ντεν Χάαγκ και η Βααλβάικ, οι οποίες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αντιθέτως, η Καμπούρ και η Ντε Γκραφσάαπ θα πρέπει να θεωρούνται οι χαμένες της υπόθεσης, καθώς βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις της Eerste Divisie, αλλά δεν θα προβιβαστούν.

Όσο για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια; Ο Άγιαξ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και ουσιαστικά θα πάρει το «καλό» εισιτήριο για το Champions League. Στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα βρεθεί και η ΑΖ, ενώ στο Europa League θα αγωνιστούν Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Βίλεμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ