Η Ντέρμπι ανακοίνωσε συμφωνία για τους μισθούς

Η Ντέρμπι ανακοίνωσε συμφωνία για τους μισθούς

Οι παίκτες της πρώτης ομάδας της Ντέρμπι Καόυντι, οι προπονητές, το διευθυντικό προσωπικό αποδέχθηκαν αναβολή καταβολής μισθών, για να βοηθήσουν στη μείωση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19, όπως δήλωσε η αγγλική ομάδα της Championship .

Σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, ο αρχηγός της Ντέρμπι, Γουέιν Ρούνεϊ ήταν επικεφαλής συνομιλιών εκ μέρους των συμπαικτών του ενάντια σε πρόταση του συλλόγου να μειώσει τους μισθούς των παικτών κατά 50%.

Η Ντέρμπι δεν έδωσε αριθμούς, αλλά είπε ότι οι παίκτες συμφώνησαν οικειοθελώς σχετικά με τους μισθούς «πολύ περισσότερο από ό, τι έχει αναφερθεί στα ΜΜΕ» και ευχαρίστησε τον Ρούνεϊ για την υποστήριξή του.

«Οι παίκτες της πρώτης ομάδας συμφώνησαν οικειοθελώς σχετικά με τους μισθούς σε μια ουσιαστική αναβολή … Όλοι έχουν δεσμευτεί πλήρως να βοηθήσουν και να παίξουν τον ρόλο τους», ανακοίνωσε η Ντέρμπι. «Τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί ως μέρος της τρέχουσας κατάστασης για την προστασία του μέλλοντος του συλλόγου, του προσωπικού μας και των κοινοτήτων που υπηρετούμε. Ο σύλλογος θα ήθελε συγκεκριμένα να ευχαριστήσει τους Ρούνεϊ και Κέρτις Ντέιβις, τον εκπρόσωπο της ένωσης επαγγελματιών παικτών , για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ