Ριτσόλι: «Η FIFA θα εγκρίνει το πλάνο για 5 αλλαγές»

Ριτσόλι: «Η FIFA θα εγκρίνει το πλάνο για 5 αλλαγές»

Ο Νίκολα Ριτσόλι τόνισε ότι η FIFA θα εγκρίνει το σχέδιο για τις 5 αλλαγές για κάθε ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως και οι διαιτητές VAR θα είναι τρεις πλέον.

Ο Ιταλός αρχιδιαιτητής, Νίκολα Ριτσόλι, αποκάλυψε πως η FIFA θα εγκρίνει τις πέντε αλλαγές και πως στο VAR θα υπάρχουν τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, ο Ριτσόλι μίλησε στο Sky Sports και γνωστοποίησε τις προθέσεις της FIFA τόσο στο κομμάτι των αλλαγών αλλά και στην αίθουσα του VAR.

«Πιστεύω ότι η FIFA θα επιτρέψει τις πέντε αλλαγές. Σε αυτή τη φάση, με πολλά παιχνίδια το ένα μετά το άλλο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθηθούμε», ανέφερε μία από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

«Πρέπει να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά και όταν μιλάμε για την απόσταση, ώστε να αποφύγουμε τα ρίσκα. Επίσης, χρειαζόμαστε ένα βήμα μπροστά στην κουλτούρα μας, που θα είναι θετικό για όλους μας. Δουλεύουμε με την UEFA και τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματος, ώστε να θέσουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς.

Σε ό,τι αφορά το VAR, συνήθως υπάρχουν τέσσερις στο δωμάτιο, αλλά θα μειωθούν σε τρεις, φορώντας μάσκες και γάντια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ