Δύο νέα κρούσματα στην Ντιναμό Δρέσδης – Σε καραντίνα η ομάδα, δεν παίζει με Αννόβερο

Δύο νέα κρούσματα στην Ντιναμό Δρέσδης – Σε καραντίνα η ομάδα, δεν παίζει με Αννόβερο

Άσχημα νέα στην Ντιναμο Δρέσδης που ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο τεστ για τον κορωνοϊό βγήκαν θετικά, κάτι που σημαίνει ότι όλη η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα και θα αναβληθεί το ματς με το Αννόβερο.

Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν δύο μέλη της Ντιναμό Δρέσδης (δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι ποδοσφαιριστές) στα τεστ που υποβλήθηκαν την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως όλη η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών.

Έτσι, το προγραμματισμένο για τις 17 Μαΐου εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο το Αννόβερο, για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Θυμίζουμε ότι πριν από μία εβδομάδα, η Ντιναμό είχε ένα ακόμα θετικό δείγμα, στην πρώτη σειρά των εξετάσεων, όταν ποδοσφαιριστής της είχε βρεθεί θετικός στον ιό και είχε μπει σε καραντίνα.

«Είμαστε σε επαφή με την αρμόδια αρχή Υγείας και τη DFL για να συντονίσουμε όλα τα περαιτέρω βήματα. Το γεγονός είναι ότι εμείς δεν μπορούμε ούτε να προπονηθούμε ούτε να συμμετάσχουμε στα παιχνίδια τις επόμενες 14 ημέρες» αναφέρει η Ντιναμό σε ανακοίνωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ