Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 22/05 έως 21/06

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 22/05 έως 21/06

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 22/05, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έως και τις 21/05.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Ένας ακόμα μήνας πολλά υποσχόμενος θα είναι αυτός για σένα, που μπορείς να επωφεληθείς από την εμπειρία και την καθοδήγηση άλλων ανθρώπων. Η επαγγελματική σου ζωή δε θα έχει κάτι ανησυχητικό, αντίθετα θα ενθαρρυνθείς κι ενδεχομένως να πάρεις τα εύσημα από τη διεύθυνση για τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου, επίσης, θα βελτιωθούν, θα πάρεις χρήματα, που περίμενες, ενώ δεν αποκλείεται μια αύξηση ή να μεγαλώσεις το εισόδημά σου, καθώς θα αποδώσει μια διαφήμιση ή το μάρκετινγκ. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει ένα πρόσωπο κατάλληλο για να προχωρήσεις σε σχέση, ενώ εσύ που είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου.

Βούβαλος

Η εικόνα αυτού του μήνα δεν είναι καλή. Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν διάφορα εμπόδια, που θα σε αφήσουν με την πικρή γεύση της απογοήτευσης, ενώ η υπομονή σου θα φτάσει στα όριά της. Ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου, όμως, θα είναι αισθητή η βελτίωση. Παρ’ όλα αυτά, απόφυγε να δανείσεις χρήματα σε άλλους, όπως επίσης, ανοίγματα, επενδύσεις ή αγορές. Η ερωτική ζωή σου έχει ανάγκη από καλύτερη επικοινωνία και κατανόηση, γι’ αυτό είναι συχνές οι διαμάχες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά και μια σύγχυση για το τι χρειάζεται να γίνει.

Τίγρη

Τα πράγματα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά για σένα αυτόν τον μήνα, καθώς θα χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιες προκλήσεις, για να μπορέσεις να δεις καλυτέρευση. Κυρίως στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σου και την φιλοδοξία σου, αφού δε θα είναι εύκολο να επιτύχεις τους στόχους σου. Μάλιστα, θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να ζητήσεις τη βοήθεια είτε των συνεργατών σου είτε άλλων ισχυρών ατόμων. Οικονομικά, δε θα χάσεις, αλλά δε θα έχεις και παραπάνω. Απλά, θα καλύψεις τα έξοδά σου χωρίς να αγχωθείς. Επιπλέον, είναι σηματικό να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

Λαγός/Γάτα

Μην περιμένεις κάτι αξιόλογο για αυτόν τον μήνα. Θα υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις στον χώρο της εργασίας σου, στις οποίες δεν πρέπει να λάβεις μέρος ή να δώσεις συνέχεια, αν επιδιώκεις τη βελτίωση των συνθηκών. Τα οικονομικά σου δε θα είναι τόσο καλά, γι’ αυτό απόφυγε να δανείσεις, να δανειστείς ή να επενδύσεις. Προβλήματα θα αντιμετωπίσεις και στη σχέση σου, που θα διαταραχθεί λόγω εξωτερικών παρεμβάσεων, όπως επίσης και στην υγεία σου, όπου θα ταλαιπωρηθείς από μια μικρή αδιαθεσία η οποία όμως θα χρειαστεί θεραπεία.

Δράκος

Πολύ καλός θα είναι αυτός ο μήνας για σένα, καθώς μπορείς να επιτύχεις έναν στόχο σου, χωρίς εμπόδια. Μια μικρή πρόοδος στα επαγγελματικά σου είναι δυνατή, εάν είσαι πιο ρεαλιστής και λιγότερο φιλόδοξος. Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με ό, τι καταφέρεις να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, δε θα έχεις κανένα απολύτως θέμα, ίσα-ίσα που θα υπάρξει πλεόνασμα που θα σου επιτρέψει είτε να αγοράσεις είτε να επενδύσεις σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Οι φίλοι σου θα σταθούν στο πλευρό σου και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος, θα δυσκολευτείς στη δημιουργία σχέσης, αλλά αν είσαι δεσμευμένος η ζωή με τον/ην σύντροφό σου θα είναι αρμονική.

Φίδι

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είναι αρκετά δύσκολο για σένα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσεις την υποστήριξη της οικογένειάς σου, αν στριμωχτείς αρκετά. Επαγγελματικά, θα πρέπει να παραμείνεις συνεπής, συγκεντρωμένος και να διατηρήσεις καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους του εργασιακού σου χώρου, παρότι θα υπάρξει ένας συνάδελφος, που θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει. Στον οικονομικό τομέα, όμως, να περιμένεις χρήματα από απροσδόκητες πηγές. Αν είσαι μόνος, η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη, ενώ αν είσαι σε σχέση, οφείλεις να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τον/τη σύντροφό σου. Επιπλέον, να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς.

Άλογο

Ανάμεικτα συναισθήματα θα σου αφήσει αυτός ο μήνας. Οι εξελίξες θα είναι αργές και μπορεί να μην καταφέρεις να επιτύχεις έναν στόχο σου. Ωστόσο, στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι θετικά. Αν είσαι μόνος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, λόγω της αυξημένης γοητείας σου, να προσελκύσεις πρόσωπα, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα κάνεις τη σωστή επιλογή. Η οικογένεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου. Η σχέση σου μπορεί να βελτιωθεί περνώντας πολύτιμο χρόνο με τον/ην σύντροφό σου. Ενοχλήσεις θα έχεις στην υγεία σου κι είναι απαραίτητη μια υγιεινή διατροφή για να παραμείνεις σε φόρμα.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτός ο μήνας παρουσιάζει μια βελτίωση. Στα επαγγελματικά σου, αν προσπαθήσεις αρκετά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος συνεργάτης, συνάδελφος ή προϊστάμενός σου, με τον οποίο έχεις καλές σχέσεις. Στα οικονομικά σου όμως δε θα έχεις κανένα θέμα, αν και δεν θα έχεις περίσσευμα, όμως θα διατηρήσεις την ισορροπία εσόδων και εξόδων. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε προστριβές και καβγάδες. Αντίθετα, κάνε μια κουβέντα με τον/ην σύντροφό σου και πες του/ης τι σε ενοχλεί. Επιπλέον, φρόντισε να ξεκουράζεσαι, όποτε σου δίνεται η δυνατότητα, για να είσαι και πιο αποδοτικός στη δουλειά σου.

Πίθηκος

Ένας μέτριος μήνας θα είναι αυτός για σένα, αλλά αρκετά μπορείς να καταφέρεις στα επαγγελματικά σου με επιμονή, υπομονή και με σκληρή δουλειά. Τα οικονομικά σου ωστόσο θα είναι πολύ καλά και θα έρθουν χρήματα στα χέρια σου που θα διευκολύνουν τη ζωή σου ή τις επενδυτικές σου προσπάθειες. Αν είσαι μόνος, μην περιμένεις να αλλάξει η κατάστασή σου, αφού φλερτ θα υπάρχουν, όχι όμως κάτι σοβαρό. Όσον αφορά σε σένα που είσαι σε σχέση, να ξέρεις ότι η πηγή κάποιων καβγάδων με το ταίρι σου είναι το ότι θα ήθελε να το εκτιμάς περισσότερο. Αναζήτησε λίγες ώρες χαλάρωσης και φροντίδας του εαυτούς σου για να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια.

Πετεινός

Σε κάποιους τομείς της ζωής σου ευνοείσαι αρκετά αυτόν τον μήνα. Η βοήθεια από άλλους είναι απαραίτητη, εάν πρέπει να προχωρήσεις κάτι που έχει μείνει στη μέση. Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σου είναι θετικές, μάλιστα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας θα έχεις έξτρα χρηματοδότηση, επιτυχία και αρκετά κέρδη. Στις σχέσεις σου όμως θα αντιμετωπίσεις μερικά θέματα, καθώς το άγχος, λόγω δουλειάς, θα προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις και θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αν είσαι μόνος, ωστόσο, θα ελκύεις αρκετά άτομα, οπότε θα αυξηθούν και οι διαθέσιμες επιλογές σου.

Σκύλος

Θα έχεις αρκετές εναλλαγές στην ψυχολογία και τις διαθέσεις σου που θα επηρεάσουν και τα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα, κυρίως στις σχέσεις σου με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου κι εκεί πρέπει να επικεντρωθείς, προκειμένου να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να πετύχεις τους στόχους σου. Διαφωνίες και διαπληκτισμοί πάντως θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Από την άλλη, αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για δημιουργία μιας σχέσης, μάλιστα, ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Κι εσύ όμως που είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια ευχάριστη κι αρμονική περίοδο με το ταίρι σου κι όσο είστε ενωμένοι, θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χοίρος

Δεν είναι κι η πιο εύκολη περίοδος για σένα, με την επαγγελματική σου ζωή να υπόκειται σε αρκετές διακυμάνσεις, στο τέλος όμως θα στρώσει. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή τους υψηλά ιστάμενούς σου θα παραμείνουν καλές, μάλιστα κάποιο «μεγάλο κεφάλι» θα εκτιμήσει τις δεξιότητές σου και δεν αποκλείεται να πάρεις μια προαγωγή, αύξηση, δώρο ή bonus. Αν είσαι όμως ελεύθερος επαγγελματίας οι προοπτικές δεν είναι ενθαρρυντικές, ίσως κιόλας έχεις μια ζημιά από επένδυσή σου, οπότε θα χρειαστεί να την ισοφαρίσεις από το ταμείο σου. Όσον αφορά στις σχέσεις, ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός. Η αρμονία, αν είσαι δεσμευμένος, διαταράσσεται από την παρέμβαση τρίτων και θα υπάρξουν συχνές διαμάχες και αναταραχές. Η υγεία σου θα είναι καλή με σωστή διατροφή και άσκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ